luni, 15 noiembrie 2010

Grotescul la superlativ


Sau cum sa te faci din nashpa o ultra nashpeta!
Mda, in ultima vreme o noua "vedeta" media imi violeaza retina cu succes! Vi-o mai aduceti aminte pe Briggitte Sfat? Noa, ea e mega-stupida preferata a proteveului, cred c-au semnat si un barter: ei ii fac reclama iar ea le desfunda toaletele cu super-mega desfundatorul ei din dotare: gura aia defecta, mega tumefiata, mai ceva ca dosul unei catele-n rut! bleaghhh! Am avut oroarea s-o vad clampanind din masa aia compacta de gelatina injectata-n bot mai zilele trecute. O vad prima data la Daaaanseeeeeez pt tineeeeee, daaanseeeez, doar pt tineeee daaanseeeez! (Thank you oameni buni! Elvis has left the building!) ca mai apoi sa revina la stirile sportive (by the way, bah proteveu, mai baga dracului stiri sportive, nu panarame, sosete si spirocheti analfabeti si schimbati-o pe Arvat ca nici prompteru' n-o mai ajuta!)asaaa, unde-am ramas? ah, da... la desfundator: noa, apare iar Briggi si nu stiu ce plm spune, ca nu puteam sa ma concentrez (cred ca scotea totusi sunete articulate!), atat eram de captivata de buzoaie... Holly fuck! Eram pur si simplu hipnotizata: cum dracu sa te slutesti in halul asta??? Adica nu e suficient ca esti proasta si te exprimi sibilic in ciuda pulimii ce nolens-volens tre' sa te priveasca pe micile ecrane, da' sa iti mai bagi si cateva tone de ser de osanza in deschizatura aia denumita generic gura... e chiar odios! Macar daca-si baga dublu, ca poate nu si-o mai putea deschide deloc si ne scutea naibii de efluviile de prostie ce se revarsa pe ea! Pana la urma urmei, daca stau bine si ma gandesc, lui Nasty cred ca-i place duduia, asa, chiar si cu buzele tumefiate. Cred ca e o chestie de subconstient. Este stiut faptul ca buzele femeii sunt asociate inconstient de catre barbati altei perechi de buze mai din vale... dar Nasty, in reumatismul batranesc ce-l chinuie, cred ca le-a asociat cu un manson calduros pentru micul lui Matusalem! Noa, oricum, e problema lor. Ideea e alta, televiziunile ar face un munte de bine daca n-ar mai difuza imagini cu sluta respectiva, nu de alta, dar vom avea in curand nevoie cu totii de transplant de cornee!
In alta ordine de idei ma agaseaza din ce in ce mai tare o alta "productie" protevistica: "Happy hour"- happy-i poate-i tanti mama lui Mamarutza, ca eu una plang in hohote cand vad si dejectia asta de emisiune. Mamarutza pana nu demult mi-a fost complet paralel. In ultima vreme am ajuns sa il detest. Uite dom'le ce face banu' din om! Pentru o paine babana papata de la proteveu a acceptat sa-si compromita imaginea ajungand sa prezinte o emisiune low, mega low, un fel de Teo Show reloaded dar mai virulenta, mai imbecila si mai intesata de dejectii. Parca nu era de ajuns Abces direct cu pleiada lor de netoti, acum vine si rahatul asta in completare! Noa si ce credeti ca vad ochii mei intr-una din seri? Pe Carmen Hara? nuuu, aia dadea-n ghioc pe 5th Avenue, n-a putut sa vina, ca n-a strans bani de avion... nu era fomista aia. Era o alta tanara speranta a Romaniei, da' asta o intrecea pe toate nene! Vad maaare pe ecran niste poze deocheata in care o duduie isi etala nurii, buuun... nimic nou, ca mai apoi sa fiu mai atenta: duduia asta se pozase intinsa cu bucutele si sfarculetele itite printre carti! In josul ecranului era scris cu rosu un citat din profunda-i intelepciune: "am acceptat sa pozez goala printre carti pentru a incuraja vanzarea lor!" Ptiu sa moara ma-ta de panarama, ca originala mai esti! Pai bine bre, asa se promoveaza cartile, cultura? Pai ziceti fratilor ca si io vreau sa promovez mezelurile de la Unicarm! Ce tre' sa fac? Sa ma pozez goala cu-n parizer in brate? Sau sa zicem ca unu vrea sa incurajeze muzica clasica, ce-ar trebui sa faca? Sa se pozeze in timp ce canta cu scula la vioara??? Mai oameni buni (Elvis-Banica has left the building!) cum dracu sa pretextezi curvasaraiu' ieftin agatandu-te de cultura? CUM??? Cat de nenorocita poti sa fi incat sa spui ca intentiile tale sunt dintre cele mai nobile, sa promovezi cultura si ca in sensul asta ai simtit o pornire atat de ardenta incat ti-ai aruncat textila de pe tine si ai aterizat cu pasarica goala-n fata aparatului de pozat!??? da' fomistelor astora chiar nu le crapa obrazul? Hmmm.... se pare ca NU si se pare ca prostia a ajuns la cote alarmante! Ca nemernicia si curvia sunt acum ridicate la rang de virtute! halal tara, halal idioti, halal televiziuni si emisiuni, halal prostitutie prost mascata!!! Sa va fie rusine! Mars la munca cu voi loazelor, nu la televizor pe post de mari vedete! Nimicarnitelor!

10 comentarii:

  1. eu le mai zic "nimicatenii"!good heaven!deci improscarea cu laturi,de la tv,continua!asta e nivelul,draga mea,asa cum am mai spus suntem tara cu un PIB(Prostia interna bruta)extrem de ridicat!

    RăspundețiȘtergere
  2. offf, da' incepe sa devina din ce in ce mai dureros! Nimicarnitele astea s-au inmultit ca paduchii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eh, pe vremea mea maica.. nu puteam deschide televizorul fara sa le vad pe :bahmuteanca,nikita si noemi. Chiar nu-mi dau seama cum de nu s-au gandit producatorii sa faca o emisiune cu toate trei, moderata de zavoranca.
    stii ce nu inteleg eu? cum de poti promova o fiinta care a facut puscarie pentru talharie si lipsire de libertate??? ok, cu totii avem momente de stupiditate pe care le platim, dar ceea ce a facut ea a fost pedepsit prin lege. e grav! sau plm.. asa mi se pare mie, ca n-ar trebui promovate madamele interlope dar e doar parerea mea, de madama necolagenata, nesiliconata si nepozata in playboy

    RăspundețiȘtergere
  4. Noa, da' ce ma bucur c-ai pomenit-o pe Naomi! Febletea mea! >:))) uite-o alaturi in pikciar de vrei s-o revezi :))).
    Io-s si mai socata cum plm s-a cuplat tataie Nasty cu ea!!! Mi-e ase o rusine de rusinea lui...
    Tu draga, apoi io cred ca suntem doar niste invidioase de clampanim de ciuda si blamam biete ciute nevinovate... sa ne fie rusine! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. asa, naomi, nah ca am si botezat-o.
    clar suntem invidioase. hai jura-te tu ca daca aveai bani de silicoane si colagene si botoxuri, nu te enhansai si tu pe ici pe colo :)) invidioas-o :))

    RăspundețiȘtergere
  6. :))))))))))))))))))) uite cine vorbeste!!! :P recunoaste ca de aveai purcoiu' de bani iti faceai operatie de lungire a picioarelor, extensii de floci si iti bagai silicoane si-n lobul urechii, ca e cul! >:))
    Io chiar strang nijte lovele pentru o lobotomie. am auzit ca e trendy ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))) nu cred ca o sa mai ai nevoie sa strangi bani, daca te mai uiti mult la tv! cred ca lobotomia se va petrece natural, prin topirea creierului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine e in poza ? Marinela Nitu si soru-sa ? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @blo dear, creierul meu nu-i calota glaciara, nu se topeste. trebuie sa recurg la operatia de lobotomie! n-ai idee cat mi-o doresc! :P
    @carbonaru, :)))))) desi seamana, nu e nici Nitu, nici Pestritu, nici Brigitte Sfat. Nush cine is, da' imi plac taaare mult! ;) ma gandesc ca daca tot n-am porc de taiat in ziua Ignatului, le-as decupa lor buzoaiele, imi ajung si de caltabosi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai suntem in plina Carpathian Garden, dragelor & dragilor: numa ciute, slute, tute, mamute si alte trufandale. O fi din cauza scumpirii carnii? Ori a hartiei de tipar, apropo de I love books aia?
    Io ma tot cuget cu ce mi-a mai ramas din neuronul cel singuratic si suferind de personalitati multiple, ca "grotesc" e binevenit aici ca epitet, ca doar parca de la "grota" vine. Si daca nu, tot e bun la figurile asta de 'telectuale de Neanderthal iesite prima oara din pestera si orbite de lumina soarelui.. Eu de obicei lucrez la calculatorm intors cu spatele la teveu, da de la o vreme incoace am niste dureri de ceafa incredibile. Cre' ca de la rapandulele astea vin, mo...

    RăspundețiȘtergere