vineri, 29 octombrie 2010

Aviz amatorilor!



Aviz amatorilor de inciotricari cainesti! Sambata, 30 oct. 2010 se deschide in Bucuresti primul bordel legal in care vor avea loc, intr-o ambianta extrem de "intima", imperecheri halucinante cu iz erotico-pervers, in care cuplurile si nu numai, se vor putea delecta in grup de putzurelele si savarinele tuturor celor prezenti, dupa cum se nimereste!!! Wow! Am ajuns s-o traiesc si p-asta! Ca numai la noi tara arde si baba se piaptana! sarind peste omniprezenta ghioraiala din matele amarastenilor geto-daci, o antreprenoare cica scolita in strainataturi, s-a decis sa-si investeasca agoniseala intr-un club destinat exclusiv swingerilor. Eu il voi denumi generic bordel. Same shit, da' suna mai "curat" pentru pulimea cizelata care le v-a calca pragul, ca deh, nu poti jigni imbecilii cu pretentii de high class ca sunt pe cale de-a calca pragul unei case de toleranta in toata regula ;) Asa ca s-a recurs la o formulare extrem de pretentioasa pentru descrierea unui loc obscur in care se vor fute toti ca chiorii, asijderea cainilor in calduri, citez: "o nouă modă în entertainmentul de noapte, extrem de populară în Occident" Traducere: adicaaaa, baaai, pulime de staif, daca vreti sa fiti cul si trendi, veniti si vi-o frecati la noi si cu noi, altfel sunteti niste luzari, niste hahalere, niste opincari. Mars afara, esti veriga slaba!
Pe langa atmosfera nemaipomenit de "rafinata", clubul ofera inclusiv consiliere profesionista. Se vor tine intruniri academice in care un savant-doctor-docent in arta amorului le va oferi cursuri gratuite de managment al preputului, organizare si optimizare a timpului, astfel incat nimeni sa nu ramana nefutut. pardon, nesatisfacut. Pentru imbecili se vor face inclusiv seminarii despre tragerea prezervativului pe limba, gadilatul oualor vecinului de canapea si extragerea degetelor din fundul nevestei ramasa in penis captivus cu sticla de sampanie.
Iata si standardele sublimului club:

1. Numai clienți cu aspect îngrijit (traducere: nespalatii cu cas la preput sa se abtina. Pute si nu e igienic, unde mai pui ca nu e magazin de desfacere a Camembert-ului, ti-i clar? Noa, apoi mai urmeaza flocoasele cu Candida si alte micoze si ciuperci- strict interzis! Va rugam sa va prezentati cu avizul sanitar-veterinar stampilat si parafat la zi!)
2. NU înseamnă NU (traducere: adica Nu inseamna: nu mi se scoala, nu mai pot, nu sunt normal la cap. Adica NU! - Nefututi universali - noua generatie.
3. Eleganță, glamour, rafinament ( chestia asta v-am mai spus de ce-au bagat-o si la ce serveste, dar in traducere libera inseamna: Felatii elegante, cu bavetica pe piept, untdelemn de la bunica, saru' mana pt masa! Scroturi rafinate, batute-n pietre swarovski si vagine glamouroase -mouroase-oase-ase-se-e-eee...
Noa si pe langa toata lauda de sine mult trambitata, sablonata si mega plictisitoare, clubul ofera garantia unor clipe de neuitat, bla, bla... bla..bla... ca deja ma plictiseste infiorator subiectul!
Ideea e alta, sa dea Domnu sa fie cat mai multi swingeri, sper sa le dea bon si chitanta (intrarea e 150 ron pt cupluri si ceva mai ieftin ptr singureii rataciti), astept garda financiara sa-si faca treaba si sa colecteze cu sarg toate darile catre stat pentru ca numai asa economia tarii se va pune pe roate! Slava Domnului ca avem si astfel de imtreprinzatori, minti luminate, spirite elevate, care nu-i asa?, transced dincolo de micul futai sub paturica anostului dormitor si trec la actiuni de o amploare macro-cosmica, in care toti sunt intr-una sau intr-unul si unul e cu scula-n toti! E admirabil si covarsitor. sincerele mele felicitari antreprenoarei, ii doresc multe succesuri si am o singura rugaminte: din cand in cad sa mai aprinda lumina cand si-o trag aia p-acolo, si sa ii organizeze nitel, c-am auzit ca e unu' care ia m%@e de-o ora si sincer, nu-i corect! ;)

8 comentarii:

  1. stimata doamna.
    doar pentru ca dumneavoastra nu gustati camembertul, asta nu inseamna ca altora nu le place. mie-mi place si gorgonzola ca sa fiu sincera, dar nu despre asta era vorba.
    daca ati fi un pic mai permeabila si mai deschisa, ati constata ca aceste intruniri nevinovate, sunt catalizatorul pentru multe ca sa le spun asa jump-start-uri in familiile blazate, dezabuzate si scarbite de sexul traditional.
    ganditi-va doar, stimata doamna, ce s-ar intampla daca ati avea un partener slab pregatit? sau daca ati fi singura si satula de instrumentele de silicon, suplinitoare de tandrete??
    Va rog deci in mod respectuos, nu mai acuzati swingerii ca se vor fute ca chiorii in cadru organizat, ci luati acest lucru ca pe o oportunitate de a va largi orizonturile, asta bine-nteles daca sunteti posesoare de glamour, si de bani pentru taxa de intrare. Nu va zgarciti doamna, nu va mai ganditi ca de banii aceia preferati sa va cumparati pantofii aia frumosi de la Musette, in loc sa va extrageti membre din orificii toata noaptea.
    Ganditi-va ca flecurile se duc, pantofii se demodeaza, dar amintirea unei nopti in care ati supt cativa metri de... ahmmm, va ramane in amintire pentru totdeauna. De ce sa fie doar Alina Plugaru sau duduia aia Sexy nustiucum, aia care nu-i sexy deloc (ma iertati dar nu mai stiu cum se denumeste duduia), protagonistele unor fantezii, si sa nu va regasiti si dumneavoastra in filmarile cu telefonul de pe Youtube?
    inca odata, va rog cu respect sa va mai ganditi, va asteptam cu pantalonii in vine si cu fustele ridicate.

    semneaza,

    o doamna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noah, in sfarsit, suntem pe calea redresarii (pardon de expresie) economice. De-un singur lucru ma tem (in afara de impotenta, ca de-aia fumez numa tigari cu cancer pe ambalaj), si-anume sa nu dea si chestia asta-n romanism. Adica, sefu de post sa intre gratis, ministrul Cutare (nu, nu al educatiei, ca ala n-are cu ce) asemenea, pila lu unu, papitzoiu lu alta la fel, si uite-asa se blegeste (re-pardon!) inc-o afacere occidentala prin balcanizare. Propun, in acord cu legea impozitarii averilor nesimtite, ca politicienii, bogatasii si mafiotii sa plateasca dublu, triplu si chiar mai mult. Si care-i impotent, sa i se ia taxa pentru dezamagirea populatiei. Doar asta fac aia de douazeci de ani, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimati tovarasi, pentru inceput imi cer scuze pt intarzierea cu care am postat comentariile domniilor voastre. Asta e, recunosc: am ajuns cu greu acasa de la marea deschidere a vestitului club ;) A fost un haos si-un dezmat acoloooo... in final au chemat BGS-ul ca sa faca niscai ordine: iau aliniat pe toti cate doi, ca la defilare si i-au somat sa si-o traga organizat si disciplinat!
    Am sa va raspund in ordine:
    @blomamaind: stimata doamna,
    1. raman la parerea mea : Camembertul pute!
    2.nu sunt permeabila! asta ar insemna lacune in sistemul defensiv ;)
    3. familiilor blazate sau scarbite de sexul traditional le urez "succesuri". Nu fac parte din aceasta categorie!
    4. Nu ma gandesc ce-ar fi daca as avea un partener slab dotat. Mi l-am ales cu mare grija si o spun cu mandrie ca nu colectionez stafide!
    5. Suplinitoare de tandrete, nush' ce-s alea, prefer varianta cu vena si sange >:)))
    6. Nu ma incalt de la Musette ;)
    7. Nu gasesc nimic glamour intr-un coit. Placerea nu e glamour, ea e sau nu e! atat.
    8. Ii las gloria Alinei Sugaru si celorlalte muze ce-nfierbanta imaginatia masculilor. Nu ma incadrez in categoria santier, astia sunt admiratorii lor :P
    9. Asteptati-ma, da' va rog io, astupati-va gaurile, orificiile si toate cavitatile, ca se face taaare frig pana ajung eu. ;)

    @pheideas: cu cine vorbeai? cu Naomi?

    @graphite: :)))))))))))) ai niste comentarii bestiale! Noa, uite ashe fumez si io doar pachete pe care scrie: fumatul duce la infertilitate, e singura mea bucurie :P. In rest sa le ia nene, sa le ia insutit taxa de intrare si drept rasplata sa le-o traga inmiit, ca merita! Vedea-i-as pe toti ai de-i pomenesti, intr-un club de swingeri plin de babardoi negri si de obeze morbide, sa se-inece-n ele, cum se neaca ei in banii nostri de vreo doujde ani! ;)
    Noa, noi sa fim sanatosi, in rest s-auzim numai de ghini! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a deschis pentru ONANISTI, Vad ca deja sunt interesati si intreaba daca merge cineva! Nici pe postari nu se potolesc...deh! Lipsa unei femei ii fac vulnerabil! Le propun sa-si faca felul acasa in fata tv-ului la un xxx cu femeia ideala pt ei...femeia gonflabila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-un club de swingeri curvele nu sunt angajatele clubului ci nevestele celor care vin acolo. Dar daca toti vor veni singuri, caci inteleg din postul tau ca se poate, ce vor face? Or sa faca trenuletu? Transforma clubul intr-unul de gay sau intr-unu de lucru manual?

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) hai doamna ca doar oameni suntem si noi :)) nu ne mai tratati cu fundul!

    p.s. sper sa nu intre vreun trol pe-aici si sa creada ca-s cu adevarat reprezentanta clubului :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. :p asa e doamna, noi "este" cu totii oameni :P !!! Pentru tratamente cu fundul, va rog, apelati la "fetele" cu putza, eu nu aplic decat tratamente naturiste, precum plasme cu mustar firebinte si injectii cu marmelada ;)
    P.S. si ce daca intra vreun troll p-acilea? Noa, poate iti iese si tie de-un cico pentru reclama adusa clubului :P

    RăspundețiȘtergere