vineri, 29 octombrie 2010

Aviz amatorilor!



Aviz amatorilor de inciotricari cainesti! Sambata, 30 oct. 2010 se deschide in Bucuresti primul bordel legal in care vor avea loc, intr-o ambianta extrem de "intima", imperecheri halucinante cu iz erotico-pervers, in care cuplurile si nu numai, se vor putea delecta in grup de putzurelele si savarinele tuturor celor prezenti, dupa cum se nimereste!!! Wow! Am ajuns s-o traiesc si p-asta! Ca numai la noi tara arde si baba se piaptana! sarind peste omniprezenta ghioraiala din matele amarastenilor geto-daci, o antreprenoare cica scolita in strainataturi, s-a decis sa-si investeasca agoniseala intr-un club destinat exclusiv swingerilor. Eu il voi denumi generic bordel. Same shit, da' suna mai "curat" pentru pulimea cizelata care le v-a calca pragul, ca deh, nu poti jigni imbecilii cu pretentii de high class ca sunt pe cale de-a calca pragul unei case de toleranta in toata regula ;) Asa ca s-a recurs la o formulare extrem de pretentioasa pentru descrierea unui loc obscur in care se vor fute toti ca chiorii, asijderea cainilor in calduri, citez: "o nouă modă în entertainmentul de noapte, extrem de populară în Occident" Traducere: adicaaaa, baaai, pulime de staif, daca vreti sa fiti cul si trendi, veniti si vi-o frecati la noi si cu noi, altfel sunteti niste luzari, niste hahalere, niste opincari. Mars afara, esti veriga slaba!
Pe langa atmosfera nemaipomenit de "rafinata", clubul ofera inclusiv consiliere profesionista. Se vor tine intruniri academice in care un savant-doctor-docent in arta amorului le va oferi cursuri gratuite de managment al preputului, organizare si optimizare a timpului, astfel incat nimeni sa nu ramana nefutut. pardon, nesatisfacut. Pentru imbecili se vor face inclusiv seminarii despre tragerea prezervativului pe limba, gadilatul oualor vecinului de canapea si extragerea degetelor din fundul nevestei ramasa in penis captivus cu sticla de sampanie.
Iata si standardele sublimului club:

1. Numai clienți cu aspect îngrijit (traducere: nespalatii cu cas la preput sa se abtina. Pute si nu e igienic, unde mai pui ca nu e magazin de desfacere a Camembert-ului, ti-i clar? Noa, apoi mai urmeaza flocoasele cu Candida si alte micoze si ciuperci- strict interzis! Va rugam sa va prezentati cu avizul sanitar-veterinar stampilat si parafat la zi!)
2. NU înseamnă NU (traducere: adica Nu inseamna: nu mi se scoala, nu mai pot, nu sunt normal la cap. Adica NU! - Nefututi universali - noua generatie.
3. Eleganță, glamour, rafinament ( chestia asta v-am mai spus de ce-au bagat-o si la ce serveste, dar in traducere libera inseamna: Felatii elegante, cu bavetica pe piept, untdelemn de la bunica, saru' mana pt masa! Scroturi rafinate, batute-n pietre swarovski si vagine glamouroase -mouroase-oase-ase-se-e-eee...
Noa si pe langa toata lauda de sine mult trambitata, sablonata si mega plictisitoare, clubul ofera garantia unor clipe de neuitat, bla, bla... bla..bla... ca deja ma plictiseste infiorator subiectul!
Ideea e alta, sa dea Domnu sa fie cat mai multi swingeri, sper sa le dea bon si chitanta (intrarea e 150 ron pt cupluri si ceva mai ieftin ptr singureii rataciti), astept garda financiara sa-si faca treaba si sa colecteze cu sarg toate darile catre stat pentru ca numai asa economia tarii se va pune pe roate! Slava Domnului ca avem si astfel de imtreprinzatori, minti luminate, spirite elevate, care nu-i asa?, transced dincolo de micul futai sub paturica anostului dormitor si trec la actiuni de o amploare macro-cosmica, in care toti sunt intr-una sau intr-unul si unul e cu scula-n toti! E admirabil si covarsitor. sincerele mele felicitari antreprenoarei, ii doresc multe succesuri si am o singura rugaminte: din cand in cad sa mai aprinda lumina cand si-o trag aia p-acolo, si sa ii organizeze nitel, c-am auzit ca e unu' care ia m%@e de-o ora si sincer, nu-i corect! ;)