marți, 12 iulie 2011

Sa dam un sarci pe Goagal!


Ca orice blogger curios (desi numai blogger nu ma pot numi) daca se mai sinchiseste careva s-arunce-un ochi in ograda-i de talent revarsat in elucubratii denumite pompos "postari", am intrat pe pagina de statistici sa vaz si io cu ochiu meu daca se mai gasesc nebuni care sa-mi citeasca tampeniile si sarind peste faptul ca nu da buzna lumea la blog ca musca la rahat, da' deh, cifrele-s multumitoare pentru micimea mea, adica vreo 13 mii si ceva de rataciti intr-un an si 3 luni :)))) (wow ce performanta!!! unii au atata intr-o saptamana!) din care probabil cu indulgenta vreo 50 au citit titlurile si vreo 60 s-au uitat la poze iar restul au dat fuga pe blogul lui Udrea... am ajuns si la rubrica de cautari de cuvinte cheie, rubrica extrem de edificatoare pentru a elucida misterul poposirii "cohortelor" de vizitatori ai acestui blog si spre rusinea si stupoarea mea am gasit niste "sarciuri" date pe Goagal de toata jena!!!! Ta-daaaa!!! Na d-aci si va minunati! Eu una ma pot declara multumita sa vad ca Retardia nu se dezminte si ca in tara asta prostii chiar isi cauta impresar!!! Iar eu ma voi tine de cuvant si-i voi impresaria mocca, asa cum am promis. Programarile se fac la secretariat pana-n ora 12!! Aviz amatorilor!

Si pentru ca nu pot sa dau un simplu copy/paste ca muuuulti altii, am sa presar cateva impresii personale la fiecare "cuvant cheie" care i-a teleportat pe distinsii netoti taman in lumea dedicata lor!

Căutaţi cuvinte cheie
lady gaga 23 - ....din pacate n-am poze cu tzatzisoarele ei si nici mp3-uri de downloadat, asa ca valea! Fan Clubul e in alta parte. Aici se injura, nu se admira! Sayonara!


bianca dragusan 4....repet: silicoane, tzatze, craci, labii si alte savarine le gasiti pe hub-urile porno, ii rog pe onanisti sa-si ia putza cu fantezii erotice cu tot de pe aici!


salvatiprostii.blogspot.com 4.... haideti fratilor sa ii salvam!!! PDL-ul are nevoie de ei la urmatoarele alegeri!


lady gaga cand era mica 3.... era urata cu spume, purta pampersi din ceafa de porc, isi baga suzeta-n cur si ii zicea lu tac'-su Alexandro, ba nu! Orlando! oh, ba nu! Vasile! Noa, who gives a fuck???!!


poze vechi cu bianca dragusanu 3....va rog sa specificati: cat de vechi? Old Kingdom- cand prasea ceapa la ma-sa pe tarla? sau New Kingdom - cand inflatia si tunarile de mii de euro si-a spus cuvantul in tariful afisat iar salahorii transpirati nu si-o mai permit decat in vise?

o mama io volio marita 2....du-te fa de cauta-ti perechea la OTV, au aia o emisiune matrimoniala cu centuriste si toata fauna de analfabeti manelisti... garantat gasesti ceva!


vise ca ma flatulez 2....OMG!!!! Unde-i Freud sa-ti explice ca visele despre flatulatii denota un subconstient marcat inca din copilarie de complexul lui Oedip manifestat de 99% din barbati si mai ales o inclinatie inconstienta spre coprofilie? Sau poate ca esti doar plin de cacat si dai pe afara. Mars la buda!


puter duce devla mo ilo 1... asta e de studiat, oricum iti urez un sincer si calduros "Ja kere coliba praleo!"


buci futabile 1... uita-te frate-n oglinda si infige-o exact in alea pe care le vei vedea! satisfactie garnatata! Sucker!


cand 1... da. Chiar asa! Cand? >:)))) Ca nu mor prostii cand vor caii :P !!

4 comentarii:

  1. of, stiam eu ca am omis ceva! mai exista un cuvant cheie de cautare gasit la statisticile generale (cele sus mentionate erau la statisticile lunare) iata-l:
    "linba etaliana"... si uite asa trecuram BAC-ul! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. N-as da nimic din ce-ai amintit aici, si inca la puterea a zecea, pe un singur rand din postarile tale delirante, Hai, ca-mi luminezi zioa si-mi descretesti fruncea. Eu nu mai postez de-un car de vreme (de cand trag la jugul aceleiasi vremi, adica, dar pe alti coclauri - coclauri, nu cocalari), si oricum nu ma amuz la ce scriu eu, asa ca trec pe-aici sa ma amuz la ce scrii tu. Da-i gaz, praf si power, ca nu esti singura pe lume. Asteptam, asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  3. Noa pai domnule draga io ma declar flatata de astfel de comentarii! ia sa dau un sarci pe Goagal "visez ca ma flatuleaza oamenii" sa vaz ce gasesc! >:))))))

    RăspundețiȘtergere