vineri, 28 mai 2010

Pupincuristii


Pupincuristul este un mic primat inferior si din nefericire nu este o specie pe cale de disparitie, ci una cu o larga raspandire, pe intreg mapamondul. Acest mic animal este inzestrat cu o pereche de buze groase, o limba lata si plina de par scurt, care ii servesc la "periajul" pe care il aplica zelos Masculului (sau Femelei) Alfa, dupa caz. Inzestrat cu o inteligenta ce se rezuma la nivelul opincii, pupincuristul se orienteaza in genere dupa cum ii dicteaza liderul. Este un animal de companie indispensabil grandomanilor, contribuind cu succes la propasirea si edificarea ego-ului nesatios al acestora. Este oricand gata sa isi apere stapanul, mergand pana la sacrificiul superm. Nu este pretentios, se hraneste cu gogosi ieftini si cateva ciozvarte de lauda ramase de la ospatul masculului Alfa. Nu necesita o ingrijire deosebita, este suficient sa fie plimbat o singura data pe zi, sa-si faca nevoile, de regula in curtea altora, ca la ei pute deja. Este prietenos cu toti cei pe care stapanul sau ii pupa-n dos la randul lui, iar la comanda ii periaza si pe acestia. Daca v-ati gandit sa va achizitionati si dumneavoastra astfel de animalute de companie si nu stiti unde sa le gasiti, va vand un pont: ciuliti bine urechile si acolo unde se va auzi un plescait continuu si vartos, acolo ii gasiti! Probabil sunt conectati cu limba la inteligenta stapanului! ii puteti captura mai greu, dar cu putina dibacie veti reusi. Trebuie sa va dati fundul cu miere si sa-i convingeti ca al vostru e mai dulce! Daca nu reusiti, exista varianta adoptiilor, din pacate pentru amatorii de pupincuristi, acestia sunt sterilizati si nu-i mai puteti inmulti, asa cum va doriti cu siguranta. Dar dati-le si lor o sansa la viata, merita!

9 comentarii:

  1. asta da definitie!!ma sparg de râs!
    ai si tu o imaginatie..........

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o imaginatie!!!Ma sparg de râs. Pe bune!!

    RăspundețiȘtergere
  3. CurLing este un sport practicat din pacate de foarte multi romani,pastrat din timpuri imemoriale ,atunci se numea DosLing .

    RăspundețiȘtergere
  4. esti bestiala!de unde le scoti? :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. ioi, ioi...ce ne-am face fara :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Oana, @anonim, lasati pupincurismele, da? >:))))) sursa de inspiratie insa o declar secreta! ;)
    @Lily, nu stiu ce s-ar face unii fara, cred ca s-ar ofili. Noi, sau eu cel putin, ma gandesc sa adopt asa vreo 2 sau 3 ;). Daca iau din astia nesterilizati mi-e teama ca se vor inmulti in nestire si n-am sa-i pot stapani, ma mai trezesc naibii ca napadesc curtile vecine! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ai grija cu adoptiile...sa fie vaccinat! ca altfel....)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma, cand ai pupincuristi, nu trebuie sa faci sport sau sa fii destept ca sa te simti bine. Pupincurismul e respect de sine la pachet.

    RăspundețiȘtergere
  9. ashe-i domnule, noroc cu cei ce au excedent pe acest segment, ce dracu ne-am face fara ei?! :P

    RăspundețiȘtergere