miercuri, 26 mai 2010

Si prostii iubeste!



"AT E N T I E !!!!
Esti acuzata de depasire limitei de frumusete admisa daca nu te prezinti cu un nr. de telefon sau cu nu id in 2 zile shi un comm in 15 voi fii nevoit sa iau masuri,sper sa nu se ajunga la asa ceva.
Agent de politie sentimentala de pe langa parchetul din sufragerie."...

...Cred ca cel ce a debitat stupizenia asta, a zacut 2 zile pe vasul de toaleta si s-a scremut din rasputeri pana sa-i c**e mintea un text atat de tare!
Asa se agata mai nou pe site-urile de socializare! Acesta este un comentariu postat de un nefericit pe profilul unei tute dornice sa "socializeze" cu toti imbecilii de pe net! Am sa ignor mutilarea limbii romane savarsite de idiotul cu pricina si am sa ma axez pe ceea ce ma seaca pe mine mai mult: prostia dezlantuita. Da, din pacate internetul este un mediu propice pentru dezvoltarea si propagarea tuturor culturilor de prostie patogena, grav este ca aceasta sufera mutatii de la un neghiob la altul, rezultatul fiind o pandemie infioratoare! (si mai cred eu, incurabila)
Prostia pe internet este extrem de virulenta si se manifesta la ambele sexe intr-un echilibru perfect. Sunt atat de multi "tuti" si de multe tute, incat sunt ferm convinsa ca fiecare isi va gasi perechea! (chiar si tipa din poza de mai sus) Dar hai sa privim si partea pozitiva (sau nu exista asa ceva?), sa vedem si sentimentele gingase, precum iubirea, care innobileaza chiar si un cretin, sau doi cretini, ma rog, fara numar. Daca ar putea sa comunice prin limbajul semnelor sau sa se rezume la exprimari monosilabice, ar fi perfect, asa ar evita sa umple net-ul cu rahat. Dar "ei iubeste" si trebuie sa-i iertam. Problema e ca din aceste pasiuni covarsitoare se nasc generatii intregi de mici retardati care duc mai departe traditia. Sunt exasperata sa vad o generatie de agramati, inculti si semi-analfabeti, o pleiada de poze cu prosti sadea, ce dau copy/paste pe te miri ce poezii sau citate apartinand nici ei nu stiu carui poet/prozator/filozof, da' da bine la imagine, asa ca baga tot ce prind la profil. Nu au nimic de spus, sunt ieftini, vulgari si prosti. Nu inteleg de ce naiba scriu despre iubire, bla, bla, cand tot ceea ce vor este un doggy style, dar se multumesc si cu una mica in debara.
Tot prin noianul de inteligenta artificiala de pe net, mai poti gasi un alt gen de prosti care "iubeste". Acestia sunt ceva mai evoluati: sunt prostii care elucubreaza fara sa mai dea copy/paste la nimic. Au prins si ei din zbor o idee si au redactat-o in stil propriu si personal, ca si duduia pe care o voi cita si cu asta inchei postarea:

DRAGOSTEA

Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic, n-ar fi existat nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii.
Sentimentele vin si se duc.
Cum as putea promite statornicie, daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma bizui pe judecata mintii si pe vointa caracterului.
Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie.
Cind iubesti - decoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste.
Dragostea incepe acolo unde manipularea inceteaza; atunci cind te gindesti mai mult la celalalt decat la reactia lui fata de tine. Atunci cind ai curajul sa te descoperi in totalitate,cind esti atit de puternic incit ai curajul de a fi vulnerabil...

Si totusi atatia dintre noi nu avem curajul sa fim ceea ce suntem de fapt,pentru ca nu avem incredere in fortele proprii.
Nefericirea o atribuim oamenilor si lucrurilor din jurul nostru si nu o punem pe seama atitudinii noastre in fata vietii.
Felul nostru de a gandi ne face sa ne simtim singuri sau nesiguri de noi insine. VA PUP CU DRAG SI VA DORESC O SAPTAMINA PLINA DE REALIZARI..... VA PUP CU DRAG... ALINA,,,,DULCIRICA

P.S. Realizarile pe care le ureaza Dulcirica, le puteti viziona in poza de mai sus, in background ;)

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. soory....primul comentariu a fost scris la nervi...acum stiu ca este un pamflet....oricum cred ca unii se nasc destepti,iar altii citesc mult...sa ajunga ce sunt....bravo lor...frumoasa postarea Alina..

    RăspundețiȘtergere
  3. ???? trebuie sa vorbim. nu inteleg, ce te-a enervat?!? sunt in ceata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu judeca... la judecata de apoi...asta inseamna ca omul este mort si judecat...in viata insa, nu avem voie sa judecam...nu avem dreptul asta...

    RăspundețiȘtergere