marți, 25 mai 2010

Prosti, da' multi!


Din week-end imi apasa intr-un mod obsesivo-compulsiv emisfera cerebrala stanga si jumatate din lobii frontali, un anume personaj: Costin Marculescu, acest guru al tuturor anti-talentelor din Romania. Uitasem de el de ceva vreme, dar am avut nesansa sa-i aud numele vehiculat pe la nu stiu ce emisiune tv si ieri noapte chiar sa il si vad la Kakatos in emisiune, in timp ce vorbea despre teroarea in care a ajuns sa traiasca mititelul, incat doarme cu revolverul sub perna! Motivele nu le-am retinut, m-am intors pe cealalta parte si mi-am reluat somnul, era trecut de 1 noaptea.
Costin Marculescu, un nume mic pentru un om si mai mic. (probabil ca toate trogloditele si pitzipoancele din Romania vor sari la gatul meu sa ma sugrume daca ar sti ca le-am ponegrit idolul, noroc ca ele nu-mi citesc blogul si si daca ar face-o, le urez de pe acuma un sincer va fan culo tuturor!) Problema e ca se pretinde a fi mare, ca deh, stim vorba aia cu prostu' care de nu-i fudul nu e prost destul. Ma rog. Individul asta debordeaza de diletantism in tot ceea ce face. Unu: agentia lui de foto-video-chat-o modele, care geme de magraoance una mai hada ca alta (le puteti vedea in toata splendoarea pe site-ul agentiei, n-am sa dau link-ul, ca nu fac reclama moca), o adunatura de taranci, lipsite de orice urma de rafinament, pozate in niste zdrente de prost gust, majoritatea cu niste fete tampe ce cer palme. Imi aduc aminte ca in urma cu 8 ani se tot perinda pe la trustul de presa la care lucram, sa ne ofere pentru editorialele de moda "trufele" din ograda-i minunata. Am rasfoit cu groaza book-urile fetelor si am ramas oripilata. Acuma, dupa 8 ani, am tot sperat ca omul se va mai perfectiona putin, ca isi va selecta fetele, dar am redescoperit aceeasi cohorta de tute cu veleitati de femme fatale, dar mai rau de atat este ca am vazut niste cocalari fara pereche, multi cam tuciurii si al naibii de stilati, cu iz manelistico-depresiv, la categoria manechini masculini (va rog nu ratati site-ul!!! ;) ). Cum Doamne i-o fi gasind, nu stiu! Sunt constienta ca nu urla frumusetea din noi romanii, dar nici in halul asta!
Un alt capitol la care domnul Marculescu este de-un diletantism cras este actoria. In biografia lui se lauda cu peste 2000 de spectacole alaturi de nume sonore ale teatrului si cinematografiei romanesti. Cred totusi ca zero-urile le-a bagat din burta! Ah, a mai jucat in Liceeni, a fost magistral! desi oricat incerc sa-mi storc creierii, nu-mi aduc aminte sa-l fi remarcat in film, ma rog, daca el spune, asa o fi.
In urma cu cativa ani si-a lansat si un videoclip. Jesus, da' nashpa mai era! Voce nada, canci! miscare scenica ioc! videoclipul... trebuia impuscat cel ce l-a conceput, nu de alta, dar il intrec chiar si cei ce fac videoclipurile de pe Taraf TV. Oricum, avea un maieu misto pe el, unde toate masturbicele ii puteau admira pectoralii, bicepsii si tricepsii.
Sunt doar 3 mici exemple (dar grave) in care putem identifica diletantismul stimatului si veneratului Guru Marculescu. Exemplele ar putea continua, dar prefer sa ma opresc aici. Grav este ca tipul asta chiar are fane, lumea il iubeste, il apreciaza, de unde nu pot decat sa concluzionez ca traim inconjurati de idioti si asta ma sufoca!

9 comentarii:

  1. m-am intristat subit cand am citit titlul pt k mi-am amintit crudul adevar:prosti da multi! sintagma asta sau ce-o fi e ca o haina zdrentuita pe care-o purtam de la decebal incoace si n-o mai dam dom'le jos de pe noi :(

    in alta ordine de idei:who,on earth,is marculescu(am vrut sa scriu cu litera mare da refuza caps lock-u sa se aprinda)....cred ca nu-l cunosc pt k sunt de-o ignoranta crasa,nu-i asa?vai mie !
    dar,dora papusa,ca sa te scutesti de viitoare aparitii "unice" dar din pacate repetabile scoate tv-ul din priza si gata ! :D

    ps:eu asa am facut si am creierul limpede :P

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo tie @anonim ;)! eu nu reusesc sa ma abtin de la scanatul ineptiilor televizate. sunt ca un drog, de cate ori renunt, intru in sevraj si dupa 2 zile cedez! :P
    ca sa-ti raspund intrebarii, Marculescu este un zero barat pe care l-am criticat. se pare ca am o afinitate ingenua fata de nulitati ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. recomand terapie prin ignorarea totala a tv-ului...cura se tine macar 6 zile pe sapatamana...rezultat garantat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu vroiam sa imi declar ignoranta (habar n'am cine e personaju' !!!!) da vad ca mi-au luat-o altii inainte...deci nu's asa de in afara....
    sincer..eu sunt cam maniaca cu TV-ul, da' peste emisiunile astea nu dau :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. bine faci @lily, eu nu stiu cum le nimeresc frate! trag la ele ca musca la rahat! >:))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce fac fetele?...cu ochii pe marculescu?....ala barbat ce zici?....dar cu televizoarele ce aveti ?.....cautati si voi programe:Discovery,Animal planet,travel&living...macar acolo gasiti animale,adevarate...nu maimutoi...

    RăspundețiȘtergere
  7. @plopule, nu stiu cum sa iti explic, dar eu n-am auzit de discoaveri, enimal plenet, treaval end livin'... ce este astea? >:))) au manele? io nu ma uit la iele decat daca are muzica dah valoare cu Sorinel Pustiu' >:))))

    RăspundețiȘtergere
  8. posturile astea nu se prind cu antena DIGI...draguta..

    RăspundețiȘtergere