miercuri, 19 ianuarie 2011

Fantezii cu rahat



Nu, n-am fantezii legate de distinsul DJ, habar n-am cine e, dar numele e criminal si nici la prajituri cu rahat nu poftesc. Oh, nu, cacatii ce-mi bantuie mie existenta sunt reali, se plimba pe strazile Romaniei, apar la televizor, guita la radio, se dau in stamba pe la sindrofii, traiesc cu noi, printre noi si polueaza aerul pe care-l respiram noi si cel mai grav lucru e ca se inmultesc vazand cu ochii, se inalta de undeva din haznaua societatii si ne inghit cu totul. Mda, e un scenariu cam apocaliptic. Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa mor asfixiata intr-o hazna plina de rahat, dar vrand nevrand trebuie sa le suport prezenta si mai nasol, sa ii simt cum ma sufoca. Da, asta e sentimentul: ma sufoc!
Am tot amanat sa mai postez ceva pe blogul asta. Pur si simplu nu aveam ce sa scriu, adica aveam, dar m-as fi repetat. Asta fac si acum, ma repet pentru ca tot ceea ce traiesc se repeta. Mai grav e ca se multiplica. Ce sa naiba sa scriu? Urari de Anul Nou? Ma doare gura sa tot urez ca o moara stricata. Sa relatez simtamintele inaltatoare ce ma incearca in prag de sarbatori? Rahat! Sa imi dau cu parerea despre party-ul de Revelion? Canci! Am tot stat si m-am gandit ce sa scriu: sa scriu ce simt intr-un final, nu? Ei bine: simt un rahat! Si iata noua mea fantezie, o fantezie in care visez cum rahatii fac doar ceea ce le e menit sa faca: sa puta! Oo, da' nu, realitatea e mult mai crancena: rahatii au inceput sa futa, defapt sa viloeze. Imi violeaza bunul simt, imi contamineaza fiinta, imi rapesc fericirea de a fi, imi omoara orice speranta ca intr-o buna zi tara asta prapadita va arata altfel decat cacastoarea Europei.
Ce sa va scriu dragilor? Ca Adelina Pestritu, Daniela Crudu, Bianca Dragusanu, Andreea Tonciu, Stramba lui Dodel, Sanzi Buruiana si alte pizde ambulante au fost admise la Oxford? sau au plecat intr-o misiune de binefacere in Burkina Faso? ca au gasit leacul cancerului? Nu dragilor, nu! O sug cu sarg cum au facut-o si pana acum, dau din coate si din cur si uita-le cocotate pe cea mai inalta treapta a societatii romanesti! Si uite de acolo de sus, seraficele dejectii isi imprastie cu candoare tot arsenalul olfactiv al unor cacati bine copti, nascuti cu o basina vartoasa inainte si terminati cu doi stropi gingasi de domnita pe final. Ce sa va scriu? Nu vedeti ca subiectele-s aceleasi?
In fine, daca voi gasi alte subiecte, promit sa scriu, pana atunci nu pot decat sa va marturisesc ca-mi lipsesc plimbarile cu TJP-ul. Imi lipsesc toti nespalatii de la 6 dimineata, tiganca ce pute a pisat, damful infect de borhot al mahmurilor si cel mai mult prietenul meu ce scotea semnalele acelea ciudate de cerb in rut sau de flegma ce se chinuie a fi expectorata, tot nu-mi dau seama ce rahat facea. In fine, imi lipsesc toti si stiti de ce: pt ca nu putea niciunul a rahat!
Sa fiti iubiti si nu uitati:

In lumea asta prost facuta
Rahatii fut in loc sa puta
Iar barbatii adevarati
Nu mai pot fute de rahati

10 comentarii:

  1. Totul este de rahat!
    Si noi suntem de rahat pentru ca ne lasam manjiti cu rahat!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda... si ce-ar fi de facut? sa iesim cu totii-n strada? pai astia nu ies decat atunci cand arunca in ei cu pui congelati si pungi cu macaroane! in rest stau ca sobolanii-n casa si se uita la Narcisa Salbatica ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai să fim optimişti: şi pe mormanele de rahat cresc flori. Nu reuşesc ele să camufleze duhoarea haznalei, dar sunt, totuşi, acolo. Măcar nu e doar căcat (căcat curat, era să zic, Doamne păzeşte, mă luai cu gândul la alt căc... ăsta, preafericit, plecat să se opereze la Viena. Clinica AKA a ajuns un candidat serios la distincţia de căcăstoare românească. Iliescu, Băsescu, Tăriceanu, Videanu, Berceanu, Ridzi, şi-acu' don Bartolo. Nominalizare valabilă, amin!).
    Cât despre "urâturile" de An nou 2011, e inutil. Ştim deja c-o să fie mai bun decât 2012.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare la ce strategie de cacat s-a gândit când şi-a pus numele ăsta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Una dintre cele mai de cacat expresii, mi s-a parut aia cu: da' unde te crezi? aici esti in Romania!
    Expresie care mi se baga pe gat de cate ori aveam vreo pretentie legata de ceva urme de bun-simt, urme pe care ma asteptam sa le constat macar asa, ca pe o dunga maronie pe chilotii concetatenilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Grapefruits,io cre' că omu' n-are nici o vină. După numele companiei care i-a editat CDul, e turc, săracu', şi-n limba lor "rahat" înseamnă chiar chestia aia dulce şi lipicioasă. Nu că m-aş da în vânt după dulcegării, da la noi şi rahatu' e altfel decât la restu' lumii.
    Blomamaind, stai să vezi de-acu încolo ce onotaşii paradisiace o să aibă vorba cu România. În 2010 vreo 2700 de medici au plecat din ţară. Peste 900 din Buc, vreo 460 din cLuj şi ceilalţi în echipe mai mici de peste tot. Cre' că anu' ăsta "aici eşti în România" va însemna nu doar să-ţi duci în spital spirt şi vată, ba şi anestezic şi, cine ştie, poate să te operezi singur... În caz de nereuşită e bine să ne săpăm gropile înainte de internare. Tot singuri, c-or emigra şi groparii...

    RăspundețiȘtergere
  7. dincolo de rahatzismele in care ne scaldam zilnic existenta mi-am dat seama,citind postarea si comentariile ca intr-adevar mai exista sperante ,voi astia care ma faceti sa rad,care va mai pastrati simtul umorului si care mai aveti puterea sa vedeti ca nu e OK halul in care "evolueaza" lumea asta,asa ca,vedeti voi?sunteti floricelele care mai pot creste chiar daca restul e rahat! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar fi fain un concert transmis pe la o televiziune de pe la noi. Sunt curios cum ar suna promo-urile

    RăspundețiȘtergere
  9. vad ca subiectul a starnit niscaiva comentarii stimati tovarasi si sincer va multumesc pentru simplul fapt ca v-ati pierdut cateva minute citindu-mi aberatiile. Dat fiind faptul ca sunt multe comentarii, nu voi mai raspunde. nu ar fi doar tardiv, dar si obositor :P ... criza asta m-a slabit cumplit! de cand chitzai de foame chiar nu imi mai arde de nimic. incerc sa-mi conserv energia atat incat sa-mi ajunga pentru respirat-mancat-eructat-flatulat, cat despre alte deziderate utopice precum craniat-vorbit articulat-si alte bazaconii, chiar sunt inutile! tara are nevoie de ospatari si mecanici auto. asa ca...
    P.S. va mutlumesc ptr commenturi, nici nu banuiam ca rahatul va starnii atatea fantezii >:)))

    RăspundețiȘtergere
  10. pe cacat nada nu l-ai gasit? http://www.youtube.com/watch?v=JvaJG4wmEiA

    RăspundețiȘtergere