luni, 4 octombrie 2010

Razboiul Pitzipongesc



Anuntara americanii sa ne pazim de eventuale atacuri teroriste in Europa. Pfoai ce usurare! Subiectul nu ne vizeaza. Noi nu suntem in Europa si nici Europa nu e in noi :P Odata scapati de un asemenea pericol, putem sa ne canalizam atentia si toata energia redusa cu 25% spre un alt razboi ce pare sa ia proportii apocaliptice: Razboiul Pitzipongesc. Arhi-mega si ultra extra cunoscuta Ilinca Vandici (vai, cum? n-o stiti? prezentatoarea TV de la Antena? Domnisoara aceea titrata, culta si sofisticata? Bun. Deci (thanx Marean!) sa reiau: Augusta si erudita prezentatoare tv, savant doctor docent Ilinca Vandici, un om de-o inalta moralitate, plin de virtuozitati inegalabile, o adevarata maica Tereza, candidata la Nobel ptr pace, s-a razvratit impotriva tuturor parasutelor din Romanica si le-a declarat razboi fatis! Sunt deosebit de incantata sa vad cum cineva de talia ei s-a ridicat sa apere valorile morale ale tarii, blamand toate curvele propasite pe malurile Dambovitei! Bravo! Sincera mea admiratie si tot sprijinul meu! Asa da! Domnisoara Vandici s-a aratat vadit deranjata de faptul ca noua generatie le are drept model in viata pe nevertebrate indecente si parvenite precum Adelina Pestriţu şi Monica Columbeanu. Da Ilinca Vandici, ai dreptate! este de-a dreptul scandalos ca am ajuns in asemenea hal incat toate fomistele ce se vand pe bani mai multi sau mai putini, dupa cum le e norocul, devin icon-uri ale noii generatii! Sunt in asentiment cu ea si daca imi permite, am sa ma alatur acestei miscari de rezistenta impotriva prostiei, prostitutiei si parvenirii si am sa declar si eu: Jos cu toate parasutele, jos cu toate proastele, jos cu parvenitele, jos cu falsele valori!

P.S. Si daca stimatii cititori tot nu isi aduc aminte cine este Ilinca Vandici va mai dau un indiciu: sigur vi-o amintiti din pictorialul cu tzatze si buci din Playboy in care-si etala cu generozitate nurii! Sau poate v-a mai cazut cate un tabloid in mana in care o puteati admira alaturi de Alin Cocos...
P.P.S. As mai avea o intrebare, retorica ce-i drept: eu stiu ca-i romanesc si neaos ca hotul sa strige "hotii!" da' nu-nteleg de ce o face? Hmm... concurenta, bat-o vina!
P.P.S. Ilinco, sterge-te la coltu' gurii inainte sa-i zambesti pozarului, asta asaaaa... ptr o imagine imaculata. Ca da bine ;)


sursa foto: www.jurnalul.ro

11 comentarii:

  1. Pai, romanul are memoria scurta. N-ai vazut ca PD-Lu e ferm convins ca va castiga alergerile din 2012 ? :)) Daca ei cred, cum sa nu creada si Ilinca noastra ca ea e mai tare in parcare. Probabil ca au aparut cateva stele la orizontul Antenei si ea isi simte viitorul eclipsat. Nu zice cine sunt eclipsatoarele ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. mare dreptate ai @pheideas! memoria romanului e scurta ca pielea iepurelui ;) si asta ne da satisfactie cand clipim mai des :P. Cat despre Ilincutza, cred ca o cam eclipseaza toate prospaturile din Le Gaga si Bamboo, asa ca "dusmanii este multe" :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, da-le putere! Poate s-or strange de gat unele pe celelalte pana la moartea definitiva. Datul in cap n-ajuta, pen'ca in cazul lor loviturile nimeresc in vid. Hai sa nu speram degeaba - ma tem ca razboiul se va reduce la desenat cu markerul mustati pe pozele adversarelor. Sau s-or bate in diplome? Honorius Causa? Hormonis Pauza? Humoris Pupaza?

    RăspundețiȘtergere
  4. ei,rade ciob de oala sparta sau cum ii sta mereu in fire omului,vede paiul din ochiul altora dar nu vede barna din al ei....si ca ea mai sunt o gramada!e si ea o pitzipoanca din gloata celor multe si toate au acelasi crez:sunt pitzipoanca deci exist!

    RăspundețiȘtergere
  5. Parca se intampla de ieri, de azi, razboaie intre fufe au mai fost si vor mai fi. Cat despre statutul nostru de Europeni! Cred ca in curand vom face parte din Asia mai bine zis din india sau Pakistan., De ce? raspundeti singuri!
    Iar acest zis "Razboiul Pitzipongesc" face parte din viata de zi cu zi a maretului popor roman! Pana atunci:H.B.B (Haules Baules Baftalo)

    RăspundețiȘtergere
  6. ma eu sunt chiar stupefiata...eu nu stiu cine e Ilinca Vandici! (desi nu cred ca am pierdut mare lucru).
    da pe mine ma intereseaza cu ce arme se poarta razboiu asta???

    RăspundețiȘtergere
  7. Noa, pai si Crin Antonescu era stupefiat de decizia CCR privind legea pensiilor :P asa ca nu esti singura, chit ca n-are nicio legatura :)))
    Ilincutza asta e o fatuca de prin vestul tarii, veinta pe meleaguri dambovitene de pe la vreo 16 ani ca sa-si intampine celebritatea... ca mama Celebritatii o cauta pe ea, pe Micuta Ilincosan si-a zis merci cand a gasit-o!, i-a pupat si talpile ca a avut onoarea s-o cunoasca!
    Despre arme: sunt cele mai ascutite, cele mai performante, cele mai fiabile si cu efect garantat. Intrec cu mult puterea armelor biologice si fac distrugeri in masa. Iata-le : prostia si apanajul ei, fudulia. Bine, am vazut zburand si niste buci si tzatze catapultate, da' n-au fost victime decat in randul onanistilor ...;)

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sa zic, de parca dl. Crin Antonescu nu stie cum merg lucrurile in tara romaneasca.....
    da ma gandeam eu asa ca daca prostia si fudulia aduc bani la buget sa ma duc sa iau lectii de la profesoara....ceva numar de telefon ai de la specialisti ???? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca s-ar pune taxa pe prostie, silicoane, barfe intre fufe si alte maruntisuri enumerate de Clik, Cancan si alte tabloide de scandal, nu ar mai trebui sa ne facem griji in privinta bugetului!:P
    Cat despre Ilinca Vandici pe cine intereseaza (oamenii cu scaun la cap zic eu!)viata ei...tumultoasa si necunoscuta.:(

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum trebuie totusi sa recunosti ca Ilinca Vandici e o tipa mult mai decenta decat celelalte doua. Si nu am vazut-o niciodata facand un scandal din ala de pitipoanca. Nu zic neaparat ca nu e, dar e un pic mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  11. numar de telefon n-am dar i-l cer pe-al lui Ogica ;)
    taxe si impozite pe prostie: asta da solutie de criza, ne-am imbogati, si am avea si bani de pensii nerusinate :P
    recunosc cu mana pe cravata-mi de pionier ca Vandicioaia e cu muuult mai frumoasa si mai rasata decat multe dintre imbecilele Romaniei. I-as sugera sa le dea lectii ;) poate asa se mai cizeleaza tutele :D

    RăspundețiȘtergere