luni, 27 septembrie 2010

Cancanistice


O veste care ma bucura: MoniCACOlumbeanu ramane in America! Huh, ce usurare, parca a mai crescut IQ-ul tarii cu ocazia asta! Am mai scapat de-o panarama si sincer nu regret. Singurul de care imi este mila e Virinel. Stau asa si ma gandesc cat de mult o suferi bietul gnom cu gandul ca nu mai are Everestul pe care sa se catere in fiecare noapte! Mi-l si imaginez cum isi sterge mucisorii cu maneca pijamalei, strangand la piept dildoul cu care o satisfacea in vremurile bune... nici nu-mi pot imagina cata durere e in sufletul lui mic cu punga mare! Sper sa fie supravegheat in urmatoarea perioada ptr ca mi-e frica sa nu se sufoce cu chilotieii Monicai trasi pe fata, sau duamnie feri' sa nu ii traga prea mult pe nari, ca moare de un overdose! Vai si ce cuplu frumos formau! Si ce bine le statea impreuna! Nu, nu lui Viri cu Moni. Soferului sfertodoct cu Moni! Eh, dar din toata drama asta, macar ea mititica are ceva de castigat: e in baza de date a agentiei de modele Elite Model! Wow! ce realizare! Si io care credeam ca e pe lista vreunui viitor premiu Nobel! Asa Moni draga! Fa-ne mandri! Poarta fala tarii noastre peste oceane! Arata-le tu lor chintesenta romancutzelor! Vezi, sa nu te puna dracu sa te intorci acasa nemaritata cu Bill Gates sau cu Donald Trump, ca te-a f*te grija!
In alta ordine de idei am aflat ca tzatzele Laurei Cosoi sunt preferatele nu doar ale lui Smiley dar si a preafericitilor freacoinpalma cititori ai fosei jurnalistico/perverso/dejectii CanCan! Si chestia asta ma bucura extrem de tare! Deci, inca un motiv sa declar aceasta zi ca si cea mai fericita zi din viata mea de muritor de rand! Laura, bravo ca ai tzatze misto, bine ca stim. Promitem sa pastram pagina cu tine din can Can in caz ca vrem sa ne masturbam si muza ne e plecata la preacurvit prin vecini!
Alta veste imbucuratoare, sau sa-i zic INBUCURatoare? Naomi, vaaai, draga de ea! am plans azi noapte pt tine!, da' ce cap mare are domn' Diaconescu! Deci, Naomi e o pata de culoare in morbidul si sordidul Bucuresti! La fel e si ferentariul: tot o pata de culoare si la fel de croncanitoare! Vad niste poze cu ea si ma bucur sincer sa vad ca i-a mai crescut parul in cap! Parca mi-e si mila de ea putin: E cea mai sincera curva din galaxie. Am admirat-o intotdeauna ptr franchetea ei, ptr curajul de a-si asuma statutul si de a recunoaste cu mana pe putza ca s-a prostituat in strainatate. Acuma pe bune, cate recunosc? Doar ea si sexy braileanca! Bine, braileanca mai si minte ca ar fi la nu stiu ce bordel de lux ( in traducere inseamna : sapun si lighean in camera si niscai monede de 2 euro, nu doar nasturi si un cico la braserie) dar Naomi e sincera, s-a prostituat simplu, clasic si fara ifose. Untdelemn de la bunica. saru' mana pt masa!
Edward Popescu Strohlen. Aviz domnisoarelor! e unul dintre cei mai bogati copii de bogatani din top 500 Forbes. Ca deh, averea lui e a lu tac'su si implicit a lu ma-sa si a viitoarei Columbence care va pune laba pe el. Pana atunci pune el mana pe laba. inca ceva, e si tanar! Fetelor, poate aveti norocul si evitati cu aceasta ocazie corvoada de a resuscita putze mumificate, nu de alta, dar uite ca si Moni s-a saturat dupa numai 5 anisori. Ar fi un mic inconvenient, tipului cica ii place sa se preumble prin Romania, pe Lipscani mai ales, ca dupa cum spune chiar el, la Monte Carlo se plictiseste mititelul! Da' vedeti, poate gasiti ceva frumos de vizitat prin Burkina Faso!
... si uite asa se aduna motive nenumarate de bucurie intr-o zi ce se arata extrem de anosta! Ma duc acuma. Am auzit ca se descarca niste vagoane cu ajutoare, ne-au trimis francezii niste gypsani care sa ne ajute sa trecem criza: o fura ei si p-asta!

P.S. Poate va intrebati ce rahat are a face poza din postare cu topicul. raspuns: niciuna! Da' e gretoasa rau! >:)))
P.P.S. Si totusi de ce am inghesuit-o pe orca asta in pagina???

12 comentarii:

  1. Dar vai....iti multumim pt poza :)). O sa am o zi mai buna acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha...asa o sa ajunga Monica in America???

    RăspundețiȘtergere
  3. tu, da esti la zi cu mondenitatzurile :)))
    cine e edward ala? ca n-am auzit de el :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Femeia-avalanşă e tareeeeeeeeeeeeee! Adevărata fiică unică a lu Potopu' şi a lu Viitura!
    Păi ma bucur şi io, atunci. Şi de Virinel, căruia i-au intrat acu' ŞI conturile la apă (şi p-alea nu le resuscitezi cu Viagra, nunu...) şi e din nou liber să-şi caute o aleasă mai pe înălţimea lui (oare înălţime e cuvântul potrivit? să nu uit să-ntreb la Boc...). Oricum, Moni e deja bătrână. Las' că e pline grădiniţele -numa' să caute la grupa mică; alea mai mari sunt deja peste posibilităţile lui actuale.
    Sincer, de Cosoi n-am auzit. Poate unde nu citesc fiţuici şi n-am bani de cluburi - mă rog, şi de-aş avea i-aş da pe cărţi. Nu de poker, de citit. Cu scris înăuntru. Băutura e oricum ieftină - tot ce încape într-o găleată şi n-are picioare să fugă e ok. Da' mi-aduc aminte de remarca unui limbric de litoral acu nişte ani, despre o nudistă: moamăăăăăăăăăăă, ce tzâtze mijto! Păcat că are numa doo!
    Pe Naomi l-am admirat-o şi eu, de mai multe ori. Bărbată rău, fata. Las' că freza creşte la loc, spre deosebire de alte chestii amputate...
    Iar de ţigani e inflatie din nou, da nu pentru multă vreme. După ce sparg pe floare şi bostan banii ăia franţuzeşti de concediu românesc (să aibă şi Lenuţa U. norma la turişti), se-ntorc ei singuri înapoi la muncă. Uite unde era avantajul ţării sărace...Ba mă gândesc că de-aia protestează tot restul Ioropii contra expulzării: se tem că dacă nu mai încap în Franţa, s-or duce ţiganii prin Elveţia, Austria, ţări mai germanice, harnice, curate şi nordice. Chiar, dacă prinzi pe undeva poze cu ei în Finlanda şi Islanda, adă să vedem! Mă gândesc că la câte fuste poartă pirandele când sunt 35 de grade afară, odată asortate la frigul scandinav or fi mai uşor de sărit decât de ocolit. Asta în cazul în care nu le dă vântul de-a rostogolu'. Norvegia, pământ ţigănesc, ailoviu, mo!

    RăspundețiȘtergere
  5. @carbonarule eu sper sa fi starnit imaginatia barbatilor cu asa o bunaciune de fomeie :P
    @MyEyes draga io nu cred c-o sa ajunga mititica hapt ashe, da' nu se stie niciodata :P
    @XoXo, apoi nu mi-s chiar la cur-ent cu mondenitaturile, da' sincer am dat un sarci pe net sa ma docomentez pt ca vazusem in metrou un fan Click devorand o pagina pe care trona mare cat China stirea despre Monicacolumbeanu :P iar despre Edward, ce sa-ti spun, e un alt imbecil de bani gata, cu putza mica si inerta care si-a propus sa-si faca nitica reclama prin tabloide, da' de vin mustele la rahat ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare rau sa iti spun da' fata nu numai ca nu pleaca la SUA....se intoarce si ......face scoala de televiziune (aaaa, nu mai degraba tembeliziune)!!!! sic :))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Fuck! pe bune??? vai tu, da' la ce ma-sa-i mai trebuie ei scoala de televiziune? ca doar e desavarsita! si face televiziune de atatia ani....! Sanda Taranu e cacat pe langa ea! Si dupa ce termina scoala asta de teveu isi va impartasi inteligenta la Teleenciclopedia? :O

    RăspundețiȘtergere
  8. nu bre...n-ai priceput :( infiinteaza o scoala de televiziune sa ii invete si pe altii, adik sa impartaseasca si la altii desavarsita intelepciune-i :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. vai tu, pe bune????!!!! Noa, mer' sa ma-nscriu mintenas!!! Oare or mai fi locuri libere? >:)))) Holly fuck, deci tuta asta vrea sa-i invete pe altii televiziune? Trazni-o-ar dumniezo de nesatula! Vaccin anti-prostie nu scot astia odata?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Graphite ... apoi nu vezi ca imi luai teapa cu Moni! Cica se intoarce si ea in tara odata cu gipsanii mo! Noa, da' chestia cu fustele stratificate e chiar cul! Imi si imaginez pirandele prin Scandinavia cum ies la shopping si-si indeasa un calorifer intre foale! :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Da! Tv-ul este pentru toate tutele, toate tunatele care cum nu sunt bagate putin in seama se si duc la Click sau Cancan si declara ca sau cotait cu careva cunoscut SI LE BAGA LUMEA IAR IN VIZOR! Asa si cu Mony Columbofila... nu mai este in priza, ce si-a zis ea... il las putin pe Virinel si o tai in SUA, nitelus sa sperii putin publicu DE LA BE1 TV!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare stire mare! S-a intors Monica din SUA, cred ca nu a avut "succesuri" si este din nou in bratele vanjoase ale lui Virinel! Acum s-a hotarat sa deschida o scoala de tinere talente! Daca sunt si talentele alea mici cum este si talentul ei....halal scoala! Halal elevi! Unde o sa ajungem cu asa CIURUCURI?

    RăspundețiȘtergere