miercuri, 18 august 2010

Capusa blonda



Trebuie sa recunoasteti ca Bianca este o tipa futabila. Chiar si eu recunosc, chit ca ma roade invidia nastrusnic. Tocmai de aceea Bia face subiectul acestei postari :P ! Deci (thanx Marean!) sa reiau: Bianca Dragusan este extra-mega-regulabila. Ar regula-o si mortii de-ar putea, chiar si poponarii, de exemplu Bote care se spune ca ar fi fost cu ea. Bine, acuma nu stiu daca a fost si-n dormitor cu ea ori s-au rezumat doar la limbi in gura in fata camerelor de pozat/filmat asa ca da bine la imagine si mai spala reputatia curista a prea fericitului si inegalabilului creator/copiator de moda... asta doar fundul ei o stie, ca de veveritza pot sa-mi bag mana-n foc ca nu s-a atins distinsul domn! adica "Duru-Duru, cea mai buna p@*da-i curu'"... e motto-ul lui Bote si il respecta cu sfintenie.



Bia e o mica insecta si singura comparabila ar fi capusa. Mica, mica, da' se umfla cand o suge ca ia uite la ea cata buboiu' se facu! Capusa noastra a ajuns un fenomen, are chiar si fan club infiintat nu de un barbat ci de o femeie si nu, femeia aia nu e pe invers ci e cat se poate de hetero! Asta-i buba! Aia i-a facut Biencutei fan club din admiratie! a declarat ca e modelul ei in viata! OMG!!!! Deci ca sa te afirmi trebuie mai intai sa iti stergi mucii la "din dragoste" pishand ochii dupa nu stiu ce taran ce ti-a frant inimioara si sa-l trimiti pe Mircea sa se ploconeasca la el sa te ierte, apoi sa mai dai din dos si coate prin niscai cluburi obscure vreo 9-10 ani gandindu-te ca "las' ca vine ea consacrarea si la usa mea! o mai sug un an doi si reusesc!", sa te lasi sponsorizata de cativa pinguini libidinosi-burtosi-cu p@la mica dupa ce in prealabil si-au lasat balele imputite pe carnea-ti tanara, apoi din sponsorizari sa te tunezi high class si pe urma sa sapi pana ajungi in high society-ul dah dorobanti si bamboo, unde odata aterizata, sa te agati de-o prada mai babana, cineva monden cu deschidere catre mass media si vesnic in lumina reflectoarelor (de preferinta unul la fel de ahtiat ca si tine de celebritate ieftina si scandal de mahala) si iata-te o insecta fericita, adulata si cu fan-club. Simplu! nu? Daca asta e modelul in viata al imbecilelor din zilele noastre am ajuns de tot cacatul! ne ducem pe p@la cu siguranta! Da' ce mai conteaza? nu?! Acuma fatuca noastra nu mai miroase a transpiratie acra de miner, nu mai poarta sutien caci silicoanele nu atarna, nu mai da cu sapun Cheia la pasarica ci cu Chanel 5, nici chiloti supraelastici nu mai poarta si nici la "din dragoste" nu mai trebuie sa mearga mocca, acum o platesc toti prostii de o promoveaza si vor sa-si umfle audienta cu retardati pe la kakatos show-uri, abcese-n direct... urmeaza s-o cheme si aia de la TVR cultural ca si-au dat seama ca nu mai tine cu concerte simfonice, doar daca-s cu tzatze mari. Si cum orice capusa care se respecta cauta sa-si diversifice sursa de supt, evident ca si-a gasit micul nostru parazit o gazda noua... marele fotbalist Cristea. parca asa-l cheama... irelevant! Eu sper sa se casatoreasca rapid cu el si sa se apuce sa-i toarne plozi pe banda rulanta, ca Adelina lui Chivu, ca sa aiba si ea un scop in viata asta de cacat si cu ocazia asta isi asigura si ea traiul dintr-o eventuala pensie alimentara in caz ca futbolistul nostru ii da cu sutul si centreaza in ograda uneia mai proaspete ca ea.
acum ca mi-am golit desaga cu oftica, eu va salut, Mitica!

P.S. tot nu-mi dau seama, a cui kilu' meu e limba aia mare cat o zi de post? a ei sau a lui? sa stiu pe cine sa sun, mi-e buda infundata.

23 de comentarii:

  1. Ai un talent fantastic sa ma "iluminezi" intr-ale mondenului romanesc.Habar nu am cine e Bia...dar capusa e ...universala.Si dupa o portie de ras stiu ca nu imi pare rau ca n-o stiu pe Bia.Sau imi pare?
    Mai arunc ochii la canalele romanesti si mai vad cate o pitipoanca(asta e cuvant nou pentru mine:))care asa isi intinde fusta scurta si-si ajusteaza rochita deasupra sanilor.Daca o tot tragi si o intinzi de ce nu ti-ai luat o marime mai mare...femeie...
    Genul asta de fete devine deja o generatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. e un surogat de limba,la fel ca relatzia.valorohii ashtia nu folosesc aparatura din dotare ca nu cumva sa se consume. au dintzi falshi,limbi artificiale speciale,pe categorii>pt hemoroizi,pt pizda si bouche, au tzitze false,pensiuri imbunatatzite cu optziunea turbo,pe injectzie, au gene false(chiar si alea din codul ADN sa nu se poata demonstar ca-s nishte tzraani baratzi),au haine care le imita pe-alea scumpe si de bun gust..

    RăspundețiȘtergere
  3. @MyEyes draga, bine c-ai plecat! cred ca cedai nervos de mai traiai in Romania, uite la mine: eu am inceput sa manifest simptome de cufureala acuta de cand ne-au napadit capusele! nu mai avem loc de genul asta de imbecili si e foarte grav ca-i promovam! sa nu mai butonezi pe posturile romanesti de tv ca dauneaza grav sanatatii!!! :P
    @vraji mai diar sistar, tatzi is fake pana-n maduva oaselor, numa rahatu' ii real, original 100% si pute mai nashpa decat la o ferma de porci. apropo's de ferme dah porci, pe Bia as insemina-o artificial ca pe scroafe, asta in cazul in care nu prinde monta cu taurul comunal >:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. draga,ce inseminat artificial?singura solutie (nu e inca o revolutie) e sa le sterilizezi si varianta masculina s-o castrezi,de ce doamne iarta-ma sa se mai si inmulteasca ca e deja inflatie de prostie si snobism cras la noi in tara!niciodata n-a mai avut tarisoara noastra un asa PIB (prostie interna bruta)ridicat!!!ma roade o intrebare:ce Dzeu o sa se scrie in cartile de istorie romaneasca din viitor?!

    RăspundețiȘtergere
  5. pai ma gandeam sa facem o specie noua, mai inteligenta decat generatia noastra de fufe. daca le corcim cu porcii poate iese ceva cu un IQ mai ridicat! >:)))
    in cartile noastre de istorie nu "o sa scrie" ci "se scrie" deja despre personaje de televiziune, bla, bla.Au inceput cu Esca (nu stiu ce kilu' meu de aport a avut asta de-a intrat in analele istoriei) si vor continua cu subspeciile de mai sus! Duamnie feri s-apara! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. ihim,generatia retardia,se poate numi cu usurinta asa !

    RăspundețiȘtergere
  7. mai, vezi ca o iau ca pe-un afront personal! >:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. pt ca nu ti-am platit dreptul de autor sau de ce? :)))) nu scrii tu despre ei?

    RăspundețiȘtergere
  9. mie??? :P pai ei sunt autorii, lor sa le platesti! >:))) dar recunosc, astia ma fascineaza si am ashe o mica slabiciune ptr ei ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. da,si din pacate sunt multi,cata frunza si iarba si samanta lor nu va pieri! :D ce profetie sumbra :(

    RăspundețiȘtergere
  11. pai ce sa facem? care-i solutia? uite de ce ei ne depasesc: lor li se pare normal si chiar o datorie morala sa se-nmulteasca, hapt ashe ca ciuma, ca parazitii, e in natura firii lor, pe cand fraierii de noi stam si ne pierdem vremea cu chestii elevate! parol! unele celule se-nmultesc haotic pana sufoca si omoara tat, numa' neuronii nu!... neuronu' bata-l vina! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Prostia si Fudulia,astea inghit Romania! hm,ce zici? e bun de motto al tarii? :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Bianca Dragusin s-a nascut in Petrosani pe data de 16 decembrie 1983 (nesemnicativ) . Este fiica lui Jimi Dragusanu, actualul masseur ( de aici si dragostea pentru FRECAT şi MASAT) al echipei de fotbal Jiul din Petrosani. Pe Catalin Botezatu Bianca Dragusin l-a intalnit in urma cu doi ani, la Bucharest Fashion Week. Bianca a declarat de multe ori ca il iubeste mult pe Catalin si ca este barbatul ideal! (citat din presă). Dar…. i-a iesit în cale , un prinţ, PRINŢUL ADRIAN, a schimbat iubirea bărbatului ideal cu alt barbat ideal...deh alta vârstă, alţi bani, alte pretenţii la noul prinţ.
    Şi cum prinţul este prinţ, iamginea de TIUNING a BUZATEI a crescut, s-a marit, s-a amplificat!!!
    Aberez???
    Nu, dar problema este că noi îi facem „CUNOSCUŢI” pe acesti parveniţi, ai ”LUMII MONDENE”

    Cam atât şi nimic mai mult,
    Să auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim : bun motto! sa-l lanseze odata cu brandul de tara! >:)))) iar Bia sa-nghita fuduliile lu' Cristea! >:))
    @carligule, multumim de informatii!! :)))) si eu care credeam ca e fata lui Hasdeu, Iulia Hasdeu reincarnata. puteam sa jur! >:))) si despre reclama pe care le-o facem, fie ea si negativa, tot reclama se numeste, asa ca ii tai chitanta proastei! B-) ce puii mei, ca doar nu-s la Crucea Rosie sa fac acte de caritate! :P

    RăspundețiȘtergere
  15. hahaha! ca tot ai zis tu ca te faci impresara de fufe din astea ! :))))) dar are dreptate @in carlig,noi ii facem cunoscuti fie ca-i dispretuim si facem bascalie pe seama lor fie ca grosul poporului citeste in "revistele culturale" gen click si can can ce-a mai facut "vedeta" x sau y sau epsilon !

    RăspundețiȘtergere
  16. @anonim, ashe-i cum zici si tu si @InCarlig! noi ii facem cunoscuti, eu chiar m-am oferit sa-i impresariez, da' nu-netelg de ce nu vine niciunu' la mine...cred ca nu si-au dat seama ca fac parte din categoria vizata de mine... noa, poate pe aceasta cale se vor lumina. deci, dragi imbecili, toti cei ce va regasiti in postarile astea, va invit sa ma contactati, nu va costa nimic! e mocca!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  17. aaaa, inca ceva: dragi prosti, nu va rusinati, veniti cu incredere! a fi prost e fain, e cool si e trendy! priviti in jurul vostru: cine are succesuri fara numar? cine ajunge europarlamentar, VIP, mega-actor, mega-designer, mega strleta, mega-bogatan? ia ziceti-mi cine? pulimea asta de si-a tocit coatele prin scoli? fraierii astia de stiu sa scrie si sa citeasca romaneste? ratatii astia ce mor in anonimat storcandus-i creierii si sufletul din ei in folosul tarii asteia? neeeeh! cacat! voi, voi dragii mei! voi sunteti viitorul luminos al acestei tari. istoria o dovedeste: chiar si-un opincar a reusit sa conduca tara asta vreo douzeci si ceva de anisori de ne-mbuibat curu cu salam cu soia si conserve de sprot in ulei cu sos tot de ulei! deci, se poate! cine-i amu' celebru? Cartarescu? da' cine-i ala? unu care face carti? habar n-am! da' de Bia toti am auzit! De gigidelasteaua si de gutza-salamior-minune-vioricadinclejani-piticuporno-naomi-nichita-sexybraileanca ce sa mai vorbim?! cine are bani in ziua de azi? ia stati si judecati (scuze daca va cer prea mult!) sa vedeti ca am dreptate, asa ca nu mai stati si inscrieti-va pe lista mea!

    RăspundețiȘtergere
  18. ai zugravit tare bine societatea romaneasca de azi si ma tem ca si de maine si de poimaine si aproape ca ma apuca depresia :{

    RăspundețiȘtergere
  19. ia cu paine mama, sa nu ti se aplece! :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  20. ma tratez cu furadan daca nu trece ! :}

    RăspundețiȘtergere
  21. :)))))))))))))))))))))) da' da-le si lor, nu te zgarci! :P imparte frateste ca ashe-i frumos! :P

    RăspundețiȘtergere
  22. adevarul e ca o mica deratizare in romanica n-ar strica ! :C

    RăspundețiȘtergere