marți, 13 iulie 2010

Iubiti-va semenii!



Uite, m-am saturat sa mi se reproseze cum ca as fi o insensibila, o harpie pusa pe critica si drept dovada ca incep sa-mi schimb optica asupra lumii va indemn sa faceti primul pas alaturi de mine si sa ne manifestam cu totii dragostea la unison! iubiti-va aproapele asa cum este el si nu uitati sa i-o si aratati! MAKE LOVE NOT WAR YOU MF! PEACE MAN, PEACE!

P.S. Bote, Sanzi, Naomi, distinse catze si dragi agarici, iertati-mi toate rautatile! ai lav iu ol!

10 comentarii:

  1. NUUUUUUU!!!! Ce se întâmplă cu tineee???

    RăspundețiȘtergere
  2. @blogarila: Peace si tie man! :P
    @vraji: ui lav iu end fanica tuu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @vraji, acuma pe bune! ui lav iu bicauz iu ar a lital pervert end pervertz ar mai frendz! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. băi da cât lov e aici...înseamnă că azi nu ţi-a greşit bote... :))
    ps. noubadi lovz fanicăh...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa-ti spun ceva...Eu pe blogul meu ...scriu tot felul de chestii...de la barbati...la tristeti...la genunchi desfacuti..in fine...si mai bune si mai rele...e un amalgam acolo ca te doare capul.Dar pe cuvant ca sunt chestii reale.Ca s-au intamplat acum 3 ani sau 20 sau ...ieri.

    Man... si asa m-a criticat cineva...ca vad raul numai la altii...si ca eu sunt perfecta...Si drept sa-ti spun m-a durut...pentru ca nu e asa...pentru ca asta e tot ce-a vazut el..Man...credeam ca-mi fac prieteni si cand colo...

    RăspundețiȘtergere
  6. @blogarila, mie Bote nu mi-a gresit cu absolut nimic ;) da' nu ma pot abtine, noa, asta-i viata! fiecare cu pasarelele lui >:))) Pe Fanica il iubeste Vraji da' nu recunoaste! :P
    @MyEyesOnyou, uite vezi tocmai din cauza unora ca cei ce te critica pe tine si fac pe moralistii lu' Peste Prajit, am lansat si acest indemn: sa le aratam retardatilor putina afectiune. Traim alaturi de ei oricat de mult am dori sa nu fie asa, astfel ca fie ca-i acceptam cum sunt, fie ii impuscam! ;) Tot nu inteleg cine te-a criticat? da-mi un indiciu sa vad si eu persoana ;) Capul sus si scrie mai departe ca ai un blog frumos ce merita citit, iar cine nu suporta critica pe semne ca se simte direct vizat! Tu crezi ca pe blogul meu nu s-au nimerit destui imbecili moralisti sa ma critice? uite de aia e buna moderarea comentariilor, ca doar n-am sa las orice cretin sa-si dea cu parerea care oricum e irelevanta ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. "MAKE LOVE NOT WAR YOU MF! PEACE MAN, PEACE"-cuvintele autorului
    Cum ar spune RRomanul, eu si alti;), suntem o natie de retarzi cu mici excepti!
    no' hai ca-i bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Offff...cateodata as vrea sa am macar 10% din...stilul tau.Nu pot sa-ti spun cine ce si cum...pentru ca am asa un fel de ...idiotenie politicoasa ori politete idioata...dar ...acu'mi-e mai bine.Multumesc de incurajare.
    A stiut Lucian ce a stiut cand te-a pus la "Cele mai bune bloguri" pe...blogul lui.De acolo te-am "cules"

    RăspundețiȘtergere
  9. @MyEyesOnyou, scuze ptr intarziere, am fost plecata intr-o misiune ONU pentru mentinerea pacii in Afganistan, unde am dat peste un camp de maci si m-am lasat dusa de val :P
    deci (scuze Marean ptr plagiat), idiotenie politicoasa sau politete idioata nu exista, exista doar politete sau bun simt luate dpret prostie de catre imbecili fara cei 7 ani de-acasa. ;) imbecilii sunt o specie prolifica, mama lor naste anual milioarde de plozi si uite asa ne trezim minoritari intr-i lume de ghiolbani :P eu am invatat de ceva vreme sa las domnia in cui si sa ma adresez "academic" tuturor prostilor. e mai sanatos si mai vartos >:)))

    RăspundețiȘtergere