marți, 1 iunie 2010

Unde dragoste nu e, nimic nu e!


Ce ne-am face noi fara dragoste? Probabil nimic, ca doar multi se iubesc pe sine atat de mult incat le e de-ajuns! (si credeti-ma se iubesc in asa hal incat si-ar trage-o singuri daca ar putea, unii chiar reusesc! :P ) Mai grav este cand invocam acest sentiment atunci cand practic vanam altceva: sex. Nu am inteles si nu voi intelege niciodata de ce trebuie sa introducem dragostea in aceasta ecuatie atunci cand practic dorim sa ne rezumam doar la sex. Bine, daca e sa o intoarcem pe toate partile (ca asa ne place, fiti sinceri ;) !) si sa abordam topicul intr-un mod exhaustiv, ajungem indubitabil la concluzia ca dragostea (intre 1 bucata femeie si una bucata barbat) fie ea cea mai platonica din Univers, va fi incununata (sau dupa caz, detronata)tot de sex. Probabil se vor gasi voci care sa ma contrazica, ii invit s-o faca!)
Nu putem fi si noi sinceri cand vine vorba despre acest imbold, sau necesitate, (numiti-o cum vreti)?! Pentru ce atata efort inutil cand poti s-o spui pe sleau: vrei una mica? Da mai, vreau! hai! Ce tot atata vorbarie inutila? Ce tot atata abureala ieftina ce poate tine intre 5 minute (felicitari celor ce au ajuns la o astfel de performanta!) pana la 5 luni, ani...? Nu doar ca e fals si frivol, dar e atat de plictisitor ca pana la urma iti piere si cheful! E ca si chestia aia cu preludiul de 3 ore pt ca stimabila-i frigida si mai bine-o pui dracu' pe resou sa se incinga si tu bati palma cu Jimmy ca e mai practic si mai putin solicitant. ;)
Am dat un search pe google si nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc pe situri pompos intitulate "pink love" sau "forever love" ori "e-dragoste", sfaturi de agatat femei! Ce stupid! Dar m-am amuzat copios si nu ma pot abtine sa nu vi le expun si voua, caci sunt convinsa ca veti prefera in cele din urma varianta clasica de scarpinat urechea cu piciorul dupa ceafa. Pentru cei ce nu inteleg textele, am sa le traduc:

Pasul 1: "Incearca sa transmiti mesaje cat mai clare: Nu te pierde cu firea si in amanunte inutile si incearca sa transmiti si sa interpretezi cat mai clar semnalele."
Traducere: scrie mare si lizibil pe un banner: barbat, vreau sex cu femeie (aici puteti completa in functie de preferinte cu barbat, cu o capra sau cu un cofrag de oua pe care sa-l supun la perversiuni)

Pasul 2: "Afiseaza o fata vesela si zambitoare".
Traducere: arata-ti fasolea daca stai bine la capitolul dantura, daca nu, pune mana la gura ca Dan Diaconescu.

Pasul 3: "Imbraca-te in ceva in care sa atragi atentia, dar atentie nu exagerati."
Traducere: pt domni: purtati o pereche de jeansi stramti si indesati cateva sosete in chiloti; pt doamne: folositi aceeasi pereche de ciorapi, dar indesati-o in sutien, aveti grija sa nu va cada din decolteu. Alte articole vestimentare utile: un tricou Sergio Tacchini din sintetic, o bluza cu paiete ptr doamne sau una inscriptionata cu :"fuck me!" (asta ca sa va folositi de mesaje subliminale, fara sa ne facem de cacao).

Pasul 4: "Ai grija sa ai igiena corporala pusa la punct".
Traducere: Nu uitati sa varsati sticluta cu parfum fake pe voi, de preferinta fara dus in prealabil si musai pe hainele transpirate de ieri. Nu va mai spalati pe dinti, ca oricum veti consuma o savarina si e inutil. Mare grija la sconcsi, daca va put picioarele, nu le mai spalati, vor puti la fel si puteti sa dati vina pe Adidasii de firma facuti in Korea, da' originali, polyester 100%! Nu uitati sa pastrati ceara in urechi ptr ca o cina la lumina lumanarii estre extrem de romantica si asa aveti din ce sa o confectionati (lumanarea)

Pasul 5: "Daca esti cu grupul de prieteni, stai putin mai retras/retrasa".
Traducere: Razi in gura mare, agita-te ca un cercopitec si fixeaza-l/o intr-una pana te faci remarcat/a. Daca vezi ca nu tine, atunci te duci direct la el/ea si-i spui "hei fa, ce zici, savuram un parizer si un rom jamaica impreuna?", succes garantat!

Pasul 6: "Tonul vocii pe care il vei aborda trebuie sa fie neaparat unul prietenos si cat mai senzual".
Traducere: ia niste lectii de canto inainte. Daca nu "functioneste", atunci n-ai decat sa razi ca o iapa in calduri, sau sa ragi ca un magar excitat.

Pasul 7: "Nu capta discutia asupra ta, ci mai mult asculta-l pe celalalt".
Traducere: Nu vorbi despre tine, who gives a shit anyway?! Prefa-te ca iti asculti interlocutorul si rezuma-te la propozitii scurte: "ne-o tragem sau ce ma-sa?!"

Pasul 8: "Nu incerca sa fii altcineva, fii TU, poarta-te cat mai natural"
Traducere: Relaxeaza-te, dupa ce iei un gat de Cola, ragaie vartos, daca simti ca-ti forfoteste burta, da-o nene, ca doar n-o sa strici o copaie de mate ptr o basina si daca vrei sa te scarpini, roag-o pe ea, sa nu spuna ca esti mojic si-o faci tu in vazul lumii.

Pasul 9: "Sa fiti pregatiti asupra deznodamantului"
Traducere: Sa aveti la voi prezervative si telefonul mobil la indemana ca sa va sunati prietenii si sa va laudati imediat dupa, sau in cazul unui esec, sa aveti in dotare tot arsenalul de cuvinte duioase precum :"fa, fire-ai a dracului de zdreanta infatuata!", "lasa ba, ca si asa era proasta" sau "cine ma? nashpeta asta sa ma refuze? tu nu vezi cum arata? si asa i-o trageam din mila!"

Acum ca detinem cheia succesului in mana, eu va urez spor la agatat si nu uitati sa le vorbiti despre dragoste, sa bagati o maslina, un Luceafarul, un Minulescu, ochii tai ca doua stele..., si lista poate continua. Orice s-ar intampla, nu uitati sa ii spuneti ca ati (l-ati) iubit cu adevarat si ca putea sa iasa ceva frumos, dar ptr ca viata e scurta, o lasati pe alta data! ;)

29 de comentarii:

  1. mai fetito,de ce nu pui avertisment acolo:"atentie!rasul in exces poate provoca deces!" era sa fac si preinfarct si infarct !:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :P avertismentul deja postat nu-l schimb, ca-mi place, apoi de ras, unii rad altii plang... oricum sa stii ca e o chestiune foarte serioasa treaba cu dragostea si sexul >:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca ,amesteci .....lucrurile.
    cred ca dragostea este dragoste si sexul este sex....dragoste faci cu persoana iubita....iar sex...este ca fumatul....dupa o tigara ,mai fumezi una...dar nu se cade sa-l cauti,(sexul)....ala stie toata lumea sa faca...el+ea...el+el...ea+ea..el singur....cum spui tu ...onanistii.

    RăspundețiȘtergere
  4. sex ...stie tot prostul sa faca.....mai greu este cu dragostea....asa ca nu cauta,ceva prost...uneori calitatea conteaza....

    RăspundețiȘtergere
  5. sexul este sex! ca se manifesta sub diverse forme este alta treaba. nu exista facut de dragoste! dragostea se simte, nu se face, ah, ca se poate manifesta si prin sex, e partea a doua, ca doar n-ai orgasme sufletesi cand faci "dragoste" hombre! :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Dora draga, e chemarea speciei ! E cerere si oferta ! Daca ele l-ar fi cerut pe Minulescu, sa vezi ce aglomeratie era la librarii. Mi s-a intamplat s-o dau pe sentiment ambalat in text, iar ea foindu-se ... noi cand ne fu... ? Noroc ca m-am sprijinit de banca.
    Am o vorba ... daca frumusetea chipului ar fi pe masura mintii, nu ne-am mai insela de fiecare data ! :))
    Dar mai tragic e ... "ca e multi asa", si nu numai la carciuma de langa metrou.
    Am asistat de multe ori la intruniri, mai mult sau mai putin protocolare, sedinte desfasurate in birouri cu multa sticla, care in final, dupa ce plecau femeile (in cazul fericit), se destindeau in discutii de genul: "Ce-ti mai face ba' nevasta ? O mai fu.. ? Ai vazut-o pe Florica ce tate are ? Ai fu..-o, nu ? Ce buna de p... e ! Ce faci ba' diseara ? Vii la un sprit, sau te duci la amanta ?", apoi vin sfaturile de la colegii mai batrani si cu experienta: "Asculta ba' la mine: femeia tre' s-o fu.. bine, altfel pleaca. A mea, dupa ce mi-a zis ca pleaca la ma-sa, i-am fu... doua peste ochi, si si-a bagat mintile in cap. ". Apoi discutiile se incheie in hohote de ras aprobatoare, cu multe subintelesuri si aluzii la secretara care tocmai adusese cafelele ... "Auzi ba' Ioane, o vrei ? E buna de pu... ! Am fu...-o eu. Ti-o dau si tie !"
    De cele mai multe ori asemenea discutii au ca scop initierea celor tineri cu mai putina experienta si minte in tainele vietii conjugale. Iar acestia, sa nu ramana mai prejos, sa se alinieze si ei "adevaratilor" barbati, iau cu sarguinta notite. Acest ritual e vechi de cand lumea, si il intalnim de la taranul de pe tractor, la ministrul din Piata Victoriei. La unii se limiteaza la vorbe, dar din pacate cei mai multi il aplica.
    Faine commenturi, felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  7. @Pheideas, n-as putea sa te contrazic in absolut nicio afirmatie. Sunt in asentiment cu tine si prin postarea asta am vrut sa subliniez nu doar faptul ca asa zisele amoruri din ziua de azi sunt putrede si sunt doar un pretext de-a ti-o pune cu cineva, dar ma revolta faptul ca ne folosim de ceva atat de nobil precum dragostea pentru a ajunge la ceva atat de simplu precum sexul. Bine, trebuie sa recunosc ca sexualitatea este complexa si as intra pe un teren minat sa o dezbat, (desi ma bate gandul :)) ), dar chiar nu vad de ce trebuie asociat unor sentimente precum dragostea?! Sexul poate fi la fel de bine asociat unui sentiment precum frustrarea de exemplu, nu? Cati nu-l cauta doar pentru ca traiesc o acuta frustrare a ceva neimplinit sau nesatisfacator? ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. fata mica.....sexul ...il faci in baie cu vibratorul sau degetul....dragostea este ceva ,mult mai plin de sentiment...asa ca poti face sex fara dragoste....dar poti deasemenea iubii ,fara sa faci sex...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai da pro-fund mai esti! >:)))) da' de unde stii mataluta cum facem noi sex? asa e, am sa decretez ca dragostea este asaaa... ceva mult mai plin de sentiment... adica la ce te referi @plopule? la facutul dragostei sau la dragostea ca sentiment? Daca te referi la prima varianat, iti zic eu ca nu exista, asta e un termen inventat de voi ca sa ne dati pe noi mai repede pe spate; daca te referi la sentiment, vezi ca e deja pleonasm, ca dragostea este numai sentiment si atat.
    cat despre iubitul fara sex, faci referire la iubitul intre un barbat si o femeie??? astept raspuns! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. deci...sex-ul este ceva mecanic....fara sentiment....ok?
    si "a face dragoste" inseamna ca :ambii parteneri sa simta acelasi lucru....(nu sa viseze la cai verzi pe pereti)....si dragostea intre doua persoane,indiferent de sex...este sentiment unic....de prietenie,materna ,sau paterna....love...etc.de la tovarasul Freud...

    RăspundețiȘtergere
  11. pai tocmai ca nu-l faci mecanic! mecanic e mersul pe jos, scobitul in nas! in sex trebuie sa improvizezi, sa craniezi, sa simti! nu-mi spune ca atunci cand faci "dragoste" (fie cum spui tu!) te gandesti la poezie, ca doar tot la orgasm iti sta gandul si la cum i-l provoci si ti-l provoaca!!!! este singurul lucru pe care-l vreti si pe care-l simtiti!
    despre dragoste te-am intrebat strict la ce fel de dragoste te referi, difera extrem de mult dragostea de frate fata de cea materna sau fata de cea dintre un barbat si o femeie! exista lucruri comune, nu zic ba, dar difera si nu ma poti contrazice! dovedeste-mi contrariul!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu Dora da' de unde naiba le mai scoti? Ce si cine te inspira??
    Ma iau crampele de râs. Si cu cât scrii mai multe scârbosenii cu atât imi place mai mult.
    Revin.
    Oana, cea fara muci la nas, fara carii in gura, fara cipe la ochi, dar care ar putea sa le aiba pe toate astea la un loc si chiar mai mult :-)))))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Oano, tu te miri de mine fato??? pai tu esti o dezaxata mai mare decat mine!!!! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. hai sa inventam un personaj feminin fantastic!!sa ii gasim si un nume.
    Stii, o antiteza a femeii ideale. Hai sa ne prostim impreuna . sa ii gasim si un nume bengos. Ioi ce chef am sa râd cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. :)))) eu deja rad ca proasta de una singura! ai si tu un stil...! dar propunerea asta e chiar buna, o vom dezbate pe chat, ok? si pe urma putem abera in voie pe blog! prietenilor mei le place! ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. De ne punem de-un concurs nu stiu care e mai tare, da' ma tem ca nu io. Doar daca iti dau o doza de Mozaic pe la nas si tu lesini si io am tot timpu' si spatiu sa câstig concursu de prostii si scârbosenii.
    Si tu dupa ce te vei fi trezit, o vei tunde pe Csirka Erika :-))))))))))
    Si clar ca tu vei fi câstigat!!!!!!!!!
    Na, ia sa te vad!

    RăspundețiȘtergere
  17. lasa nu fii modesta @Oano! Nu stiu daca te intrec! ;)
    mai, vezi ca memoria iti joaca feste, o chema Kicska Nicoleta! Bai, da' ce freza i-am tras nene! N-am sa uit niciodata! :))))

    RăspundețiȘtergere
  18. yo nu ma bag in chestii d'astea complicate ca nu ma pricep....da stiu ca la mine daca dragoste nu e sex nici atat...(mda stiu...sunt antica si demodata si offtherecord :)))))

    RăspundețiȘtergere
  19. cand faci dragoste e o completare
    cand faci sex e o descarcare

    RăspundețiȘtergere
  20. @lily mama, nu esti demodata, n-ai dat tu inca peste una mesriasa >:)))
    @chiar nu stii? suna foarte frumos ceea ce spui si ce gandesti, atunci hai sa pun problema altfel: ne completam descarcandu-ne, ce zici? ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. daca te descarci,ceva trebuie sa te incarce la loc,unii se incarca cu dragostea ce ramane dupa o partida de sex,unii raman cu amintire,oricum sentimentul de dragoste dainuie mult timp,carnalul e pe moment,dar si el o parte destul de pozitiva si de influenta in mecanismul atat de complex al dragostei.cand esti indragostit vezi sexul ca pe o unire ,ca pe o intrepatrundere a vaselor de sange,in scopul creerii unui singur trup,cu o singura inima ce va bate la unison pentru cele doua.

    RăspundețiȘtergere
  22. @atentia distributiva, frumos spus, cu teoria stam bine, practica ne omoara ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. ...unii nu sunt facuti pentru practica, de aia dragostea e atat de rara in zilele noastre

    RăspundețiȘtergere
  24. ba nu e rara, e peste tot, doar ca noi avem talentul de-a o rata mereu;)

    RăspundețiȘtergere
  25. ma refeream ca e atat de rara ,caci practica care lasa de dorit ,ne calauzeste mereu pe trotuarul celalalt,ratand astfel intalnirea cu EA

    RăspundețiȘtergere
  26. pai asta-i tot farmecul, sa fii pe partea cealalta, s-o zaresti, dar sa nu poti traversa ptr ca n-ai trecere de pietoni! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  27. in romania trecerea de pietonii nu prea e uzitata de pietonii cei atenti...deci la ce iti trebuie???

    RăspundețiȘtergere
  28. interesante defulari pe-aci
    dau si eu o parere... se poate?


    asadar te invit sa arunci ochiu pe postarea mea... nu am stofa ta ironico-amuzanta, dar mere' in ton cu ce ai scris.
    enjoy.

    http://mayamihaela.blogspot.com/2010/05/cum-e-omul-e-si-sexul-omul-lipsit-de.html

    RăspundețiȘtergere
  29. PowerPrafGirl, e dureros de adevarat ce ai scris tu!

    RăspundețiȘtergere