miercuri, 2 iunie 2010

TEST : CARE ESTE IQ-UL DUMNEAVOASTRA?


ATI RAS CUMVA DE TIPA DIN POZA? VA CREDETI MAI DESTEPTI? IA SA VEDEM!
Vin in intampinarea dumneavoastra cu o serie de teste. Pentru azi, va propun un test de inteligenta. Nu ezitati sa vi-l faceti si am marea rugaminte sa raspundeti sincer pentru un rezultat corect! Cine doreste este invitat sa-si posteze rezultatul, va garantez ca testul este veridic si extrem de serios! Mie mi-a iesit majoritatea "A"! Va rog nu trisati!

Intrebari:

1.Cati ani ai?
A. sunt major
B. atat cat vreau eu
C. sti-ma Stalin!

2.Ce sex ai?
A. de calitate
B. mare
C. 0,003 nanometri

3.Cat fac 1+1?
A. 2
B. 3
C. aaaaa...?

4.Cand iti cureti nasul:
A. folosesc batista
B. mineresc
C. fac bilute

5.Capra este:
A. o pozitie
B. un animal
C. un porc

6. Iti place moneda nationala a Republicii Botswana?
A. scandalos!
B. sunt remunerat in aceasta moneda
C. unde-i, unde-i? :O

7. Emil Boc este:
A. un Leprechaun penibilo-jenant
B. Adi Minune
C. who the fuck is Boc?

8. Tiganii sunt:
A. Rromi
B. nashpa
C. cinstiti si muncitori

9. Pozitia 71 este:
A. misto
B. nu stiu
C. 69 cu doua degete-n cur

10.Politistii comunitari sunt:
A. utili
B. giocco di mano
C. ce? cainii comunitari? aaa, da'... pai is castrati!


11. Sa moara capra vecinului:
A. nu
B. intotdeauna!
C. nu inainte sa i-o trag!

12. Te cheama:
A. cum m-au botezat
B. treaba mea
C. ma-ta acasa!

13. dupa ce principiu va orientati in viata:
A. gandesc, deci exist!
B. exist degeaba
C. ce?

Acum va rog sa va calculati rezultatele:

Majoritatea "A"
Sunteti IMBECIL! Da, ati citit bine, sunteti I-M-B-E-C-I-L! Sunteti un pericol public, suferiti de grandomanie si aveti nevoie de minimum o duzina de pupincuristi! Sunteti semi-analfabeti si nu ati citit nimic la viata dumneavoastra inafara de mersul trenurilor. Va plac baile de multime si aveti tendinte tiranice, de despot! IQ-ul dumneavostra este zero barat spre minus infinit. Va plac filmele cu pentru adulti, de aceea este indicat sa consultati un oftalmolog sa vedeti daca nu suferiti cumva de dezlipire de retina. Este impetuos necesara sterilizarea dumneavoastra, pentru a avea certitudinea ca nu veti aduce pe lume progenituri similare voua. Desi in aparenta sunteti amuzant, vivace si volubil, in relaitate sunteti o fiinta frustrata, maniaco-depresiva si va uitati pe ascuns la pozele din Click! Va recomandam plasmele cu mustar fierbinte, electrosocurile (pentru a stimula formarea sinapselor in cazul in care detineti mai mult de un neuron, evident!), daca acestea nu dau rezultate, atunci Eutanasierea este singura solutie!

Majoritatea "B"
Sunteti MEDIOCRU, nici prea-prea nici foarte-foarte. Sunteti de-o inteligenta plata, anosta, inodora, isnipida si incolora. Figura dumneavoastra nu se face remarcata sub nicio forma. Va place anonimatul, deobicei traiti in umbra unei persoane mai inteligente, pe care va chinuiti s-o imitati exact ca o maimuta. Nu va place sexul, ba chiar va repugna si preferati telenovelele ("Aniela" in special). Sunteti o persoana banala, ce nu iese cu absolut nimic in evidenta, nici macar incercuita cu markerul rosu! La scoala cea mai mare performanta a fost media 10 la Purtare, in rest multe corijente si batai de la colegie ce va furau sandwich-urile zilnic. Va potriviti perfect regimului de tip comunist, va place statul la cozi si cravata de pionier. Nu aveti nevoie de pupincuristi, sunteti unul dintre ei si asta va ocupa tot timpul, exact ca lui Mircea Badea! Va recomand bauturile energizante, sexul in grup si Hemorzon, de trei ori pe zi. De asemenea baile cu namol la techirghiol sunt binevenite, pentru a va obisnui cu pamantul,bcs we all die in the end, isn't it?

Majoritatea "C"
Sunteti GENITAL! Da, sunteti un mic genius biped! IQ-ul dumneavoastra il depaseste cu mult pe cel al unui klingonian! Va rog sa va anuntati apropriatii despre acest rezultat! Publicati-l si in Monitorul Oficial! Uluitor! Sunteti prototipul unui nou homo sapiens galactic! Aveti stofa de politician, sunteti menit sa deveniti presedintele Romaniei si masele mari ale prostimii care o populeaza, sa vi se inchine! Va place sexul mai ceva ca cimpanzeilor Bonobo! Vi-o trageti mereu, oricand si cu orice! Pozitia dumneavoastra preferata este, ia ghiciti? 71 evident!!!!! Vizionati cu placere filme inteligente, precum "Zbor asupra unui cuib de muci", dar gustati la fel de mult si Emanuelle 1,2,3,4 (scuze, da' nu stiu cand a iesit nimfomana asta la pensie si n-am habar cate parti s-au regulat, pardon, s-au turnat).
Sunteti atat de covarsitor de briliant incat soarele orbeste la trezirea dumneavoastra. Sunteti adevaratul Buric al Pamantului, sunteti Forta Motrice a Universului, sunteti un adevarat guru, un Dami-ai Lama al intregii omeniri! God bless You! va recomand sa renuntati la Prozac si Ziprexa, lasati-l pe Napoleonul din dumneavoastra sa renasca! Va rog totusi, la ora 20.00 sa fiti in salon caci se da stingerea la Obregia!

14 comentarii:

  1. doamne,femeie,tu ai inventat toate astea?de unde le scoti? :)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. ptiu...si eu ma apucasem sa fac testu'...
    nu zic ce mi-a iesit..sic:))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim, le scot de pe net, n-am imaginatie :(((
    @Lily, de ce scuipi draga? m-am scremut cateva zeci de minute bune ca sa scriu testul asta! putin respect te rog! :)))) si acuma zi-mi repede rezultatul! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lily, hai mai, stim ca esti desteapta, WTF?! ti-e jena de noi? :P

    RăspundețiȘtergere
  5. cum zicea cineva....copy/paste....sa traiasca...frumos test,bvo....

    RăspundețiȘtergere
  6. interesant testul...il mai fac o data:)))...ca vreau sa mai iasa si alte litere:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. copy/paste... credeam ca ai o parere mai buna despre mine >:))) ti-am zis mai devreme ca imi insulti inteligenta cu astfel de insinuari! dar daca vrei tu sa crezi varianta asta, nu te opreste nimeni ;) ia da tu un "sarci" pe "goagal", poate gasesti testul in alta parte ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @atentia distributiva, ia mai incearca, da ia cu paine, sa nu ti se aplece :))) ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. izvor nesecat de inspiratie ... :))

    RăspundețiȘtergere
  10. pot fi ...pupincurist?...scri citet...:))

    RăspundețiȘtergere
  11. pupincuristul cui? vezi ca eu am scos la mezat vreo 3-4 posturi si se bat 145 'jde mii de pupincuristi pe ele! concurenta e acerba! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. trebuie sa introduci criterii sanatoase de selectie, daca vrei un rezultat benefic...:)))

    RăspundețiȘtergere