luni, 7 iunie 2010

Romania disperata!



A mai trecut un week-end, la fel de anost ca toate celalalte. Noroc cu internetul asta atat de fascinant si cu emisiunile tv atat de extra-educative. Evident ca iar am dat un tur de forta prin groasa prostie ce se revarsa la televizor, asta asa, ca sa-mi iau doza de somnifere.
Sambata. Trecut de miezul noptii (zi si ora la care deobicei sforai nestingherita). N-am somn si imi fac curaj sa butonez, da' de gasesc si io ceva telenovela in reluare, un film oldies pentru adulti in care si-o trag cu patura-n cap si poate cate un tufis nedefrisat al eroinei principale... trec de ProTv, de Antene, de Prima, ajung la Axn, trec de HBO, si hopa, sare iepuroiul la OTV!!! Matrimoniale in direct! Prezentatorul, un meltean ce se integra desavarsit in peisaj, discuta cu invitatele. Invitatele niste prapadite, racolate probabil de prin Gara de Nord, zaceau tuflite in studio, expuse ca ridichea la taraba. Nu aveau pretul afisat, dar asta probabil se negocia direct cu pestele dupa emisiune. Ecranul invadat de SMS-uri sibilice (la 1,42 euro bucata doar!), breaking new-suri de gen "cainele majestatii sale Margareta Von Labie s-a cacat in sala de bal apoi si-a lins ouale" sau "Paduche sinucigas ataca emoistii la metrou", era extrem de greu de urmarit. Ma screm totusi sa privesc pret de 5 minute. Gingasele fomiste erau scoase la mezat, iar amatorii de BTS-uri erau invitati sa liciteze! ;) Si incepe: bruneta din stanga cu bluza alba si cu tate lasate: o data, de doua ori, adjudecat! Veniti in studio s-o ridicati! Va dam bonus si blonda stirba din dreapta! Telefoanele suna, haos, dialoguri halucinante, moderatorul latra la invitatele din studio si le ia peste picior, in incercarea de a-si demonstra pulimii superioritatea, schema care nu-i prea iese ptr ca e la fel de imbecil! Un telespectator disperat de excitat o combina pe una dintre tute in direct, explica el ca are masina personala si 1,83m, pacat ca n-a zis lungimea lui Jimmy si circumferinta, ca aia interesa pe toata lumea! Pacat! Nu mai rezist si schimb canalul, popoesesc ia ghiciti unde? La Taraf TV! Mai nene, eu stiam ca Prigoana distreaza lumea cu manele de kkt, dar cand mai vezi kktul asezonat cu o pereche de tzatze siliconate pe care mandra posesoare si le freaca live e de-a dreptul mega jenant! Initial n-am inteles ce kilu' meu face duduia acolo. Pe ecran era difuzat un videoclip cu niste taranoi imbracati in costume populare, dansand ceva de tip calusarii si cantand ceva manea etno-folk. Melodia elogia fetele din catunele romanesti ce nu si-o mai pun in sura dupa reuniunile cu caracter dansant de la caminul cultural, ci s-au emancipat si si-o trag live pe internet. In timpul videoclipului apar cadre cu prezentatoarea siliconata ce-si tot baga mana-n chiloti si incepe sa se dezbrace! Clipul se termina, prezentatoarea ia niste apeluri in direct (ar fi luat ea si altceva, dar inca nu s-a inventat cumshot-ul prin telefon), intre timp se mai freaca de doua trei ori, iar eu belesc ochii siderata de atata onanie! Inchid televizorul. Vedem ce-o fi duminica!
Duminica, ora pranzului, stirile Realitatea. Mega stire: titlu " doar pentru barbati". Na, oare ce putea sa insemne asta la romani? Tzatze, masini, rahat. Exact cum banuiam: la Romexpo se desfasoara un targ dedicat in exclusivitate barbatilor, care pot admira tot ceea ce iubesc ei mai mult: femei frumoase si cai putere! Atat de previzibil!
Concluzie: roman= tzatze, gioco di mano, p@*da, si mai multa p@*da, disperare, muuulta disperare! Si cica ne tragem dintr-un neam de viteji! Pe ma-sa!
Astept sa bage si TVR Cultural niste emisiuni similare!

29 de comentarii:

  1. ma, yo ti-am zis sa nu te mai uiti la telembizor!!!! strici bunatate de ochi pe toate prostiile.....have mercy on them!

    RăspundețiȘtergere
  2. oripilant !vezi de ce eu nu mai poposesc la aceste posturi si nici macar coada ochiului n-o arunc la asa zisele "emisiuni"? ma opresc la putinele posturi normale la cap,asta pana,vorba ta,n-or baga si-acolo tute si tutzi !(asta o fi masculinul?)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai chiar ma gandeam sa-mi astern niste mileuri si cateva bibelouri pe televizor ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. viteji normal...toate razboaiele au inceput de la...femei...pentru femei...si femeile,ne-au inselat cu dusmanul....turcii...nemtii...rusii...oare cine profita de naivitatea romanului....nu p@*da...?

    RăspundețiȘtergere
  5. fals! razboaiele au inceput dintr-un exces de testosteron, nimic mai mult! ;)
    cat despre naivitatea romanului, de ea profita cine poate. Ia nu va mai legati voi de p@*de, is si ele utile! luati exemplu de la ele! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim, eu nu ma pot abtine, v-am spus ca sunt addicted ;)
    masculinul la Tute este Tutzoi sau Putzoi, e acelasi lucru ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stricam orz-ul pe gaste...noi astia ...vitejii...

    RăspundețiȘtergere
  8. @plopule, esti la fel de modest ca deobicei... viteazule!

    RăspundețiȘtergere
  9. evident...daca nu duc lipsa de....potential...nu am de ce sa nu fiu....viteaz.

    RăspundețiȘtergere
  10. lasa-ne pe noi sa decidem asta! ti-o murit laudatorii? na, vezi ca poate-ti faci o agentie de auto-publicitate si te bagi si director de PR ;) >:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am nevoie de evaluare....nici nu aveti cum...stai tu calma...pe otv

    RăspundețiȘtergere
  12. daca mai bagi multe puncte de suspensie intre cuvinte, lasi loc la interpretari ;) si as putea completa eu cu ce vreau:
    "nu am nevoie de evaluare, o am mare, nici nu aveti cum, pt ca nu va intereseaza oricum, stai tu calma si urmareste-ma pe otv"
    na, cum suna? :)))) hai, nu te mai ataca asa ca nu e cazul!

    RăspundețiȘtergere
  13. na, inca un lucru pe care-l apreciez la tine @plopule! esti si modest! acum e ora adevarului, eu, micuta vrabiuta, impreuna cu un stol intreg de vrabiute visam la malai s-o punem de-o mamaliga! Pai sa te compari cu malaiu'? da' e faina de malai? sau e malai fiert? ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. @lily, cum iar incepem? continuam! >:))) ashe-i fain dara! :))))

    RăspundețiȘtergere
  15. @plopule, sa lamurim niste lucruri, ia zi-mi si mie ce legatura are sula cu prefectura? adica eu scriu despre ineptiile televizate si tu (as usual) iar te ataci?! dar de ce trebuie mereu sa deturnezi tu orice discutie de la subiectul principal si sa ajungi mereu la vechile-ti frustrari cu barbatia, bla, bla, bla si sa demonizezi tu sfanta P@*zda? hai sa fim sinceri ca toti trageti la ea si poate frustrarea porneste ca n-ajungeti! ia mai lasa-ma tu pe mine cu Hai Pa-urile astea ca nu vorbesti cu mine ca Vasile cu p@*la lui! Putina decenta te rog!

    RăspundețiȘtergere
  16. eu iti recomand sa te uiti la desene animate..sunt relaxante si haioase :))))

    RăspundețiȘtergere
  17. @Lily, n-am nervi de desene, prefer cate un film bun, daca il prind. Uite, zilele trecute am vazut ecranizarea dupa o carte foarte faina a lui Jose Saramago, "Blindness". Merita vazut daca n-ai timp sa citesti cartea. HBO-ul il va da in reluare, vezi tu cand ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. scuze stiam cat suferi dupa audienta,ma gandeam sa-ti dau subiect...dar promit ca nu o mai fac...adio...daca nu-ti place pa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai sa fim seriosi! Subiectele mi le aleg singura nu am nevoie de muza, nu te osteni jupane, ca-ti pleznesc sinapsele. Cat despre audienta, calitatea si nu cantitatea este criteriul meu de selectie ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. apropo' de filme bune merita sa vezi the bucket list! mie mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  21. eu zic sa lasam televizorul,si sa vedem un film bun,sincer eu nu ma mai uit de mult timp la tv,exista net,exista din fericire torent ,si exista oameni care scriu frumos pe blog,si mai exista si certareti asa de luni:)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am apucat sa il vad cap coada ( nu stiu ce s-a intamplat, nu-mi aduc aminte) dar stiu ca era cu Nicholson si Morgan Freeman, nu? nu stiu unde l-as putea vedea, poate fac rost de CD ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. @atentia distributiva, exista de toate pentru toti ;) !

    RăspundețiȘtergere
  24. mai e pe HBO Comedy, daca il ai in pachet, daca nu ti-l aduce fata :))))))

    RăspundețiȘtergere
  25. nu ne certam,man....eu nu ma cert cu dora niciodata...daca spun asta ,sper sa nu par ...misogin....asa este,o dulce fata...

    RăspundețiȘtergere
  26. aici tu gresesti, nu iti place schimbi cnalul. Eu ratez stirile, nu ma uit la maruta, acces direct, sau alte "emisiuni educative". Nu vreau sa stiu cu cine si-a mai taso X, ce chiloti roz are Y. Noroc cu netul ca pot sa imi aleg stirile. Dar ai dreptae daca te gandesti de ce emisiuni are parte poporul roman te ingrozesti. Nu este de mirare ca suntem inculti.

    RăspundețiȘtergere
  27. pai tocmai asta doream eu sa punctez ;) poporul de asta are parte si e pacat de generatia care abia se formeaza, si se va forma stramb si ciung! :( normal ca schimbam canalul, dar astia micii stau si privesc fascinati si le iau drept etalon in viata! :|

    RăspundețiȘtergere