joi, 24 iunie 2010

Culmea retardarii


Faptul ca americanii sunt un popor de imbecili nu mai e de mult o noutate. Stiam ca inteligenta lor parcurge un drum lung si sinuos, de la hamburger prin matul gros, esuand inevitabil dar vartos in latrina, dar faptul ca au ajuns sa-si dezumanizeze proprii copii, este impardonabil!
Cu siguranta ati vazut sau auzit despre celebrul concurs de frumusete pentru copii, intitulat pompos "toddlers and tiaras" (copii mici si tiare). Ei bine, atunci cand am vazut prima oara o emisiune despre acest concurs, am ramas siderata!!! Nu-mi venea sa cred cum niste mame (by the way, cam toate erau niste balene ucigase de minim 5 chintale) isi impopotoneaza odraslele in rochii si costume sclipitoare, mai ceva decat niste paiate, le cocoata pe tocuri, le spoiesc pe fata ca pe peretele din sufragerie si le fac niste coafuri cat capita de fan si toate acestea in numele frumusetii! Concursul are diferite sectiuni pe varste, incepand cu sugari (da, ati citit bine, sugari nene! probabil ca le pun motzul pe bigudiuri in timp ce-i tin la tzatza sa-i alapteze) si mergand pana la cca 10-12 anisori. Probele concursului sunt cam cele clasice, aptitudini, prezenta scenica, rochia de seara, bla, bla.
Am vazut copilite de 3 ani manjite pe chipul frumos cu rimmel, pomada si ruj rosu. Am vazut fetite imbracate ca niste cocote, altele ca dansatoare de cabaret si altele in rochii mulate si crapate pe picior doldora de paiete si pene. Am vazut capsoare dragalase uratite de coafuri hidoase, meshe, tone de lac fixativ si bucle de tip sarmale. Am vazut si mi-a venit sa vomit! iar cand le-am vazut mamele, mai aveam putin si faceam un atac de apoplexie! Mamele lor (defapt ar trebui decazute din drepturi pentru ca tampitele alea nu sunt mame, sunt niste demente scapatate!) formau o turma compacta de elefanti ce parca tocmai navalisera-n culise! O adunatura de obeze, hatre si fudule (ale caror singur scop in viata pare-se este sa-si transforme copiii in marfa pentru pedofili) se agitau ca spray-ul ca mai apoi sa dea interviuri in care sa explice mapamondului cat de mult inseamna pentru ele ca bietele lor fete sa obtina acea nenorocita de tiara!. Vorbeau cu acelasi patos cu care le-as fi vanat eu pe ele cu harpoane, exact ca pe casaloti!
N-am sa mai vorbesc de faptul ca acei copii nu mai au copilarie, ca tot setul lor de valori morale este cladit pe un rahat la fel de mare ca mamele lor. Strigator la cer este faptul ca este permis un astfel de "concurs", ca autoritatea de stat in materie de protectie si drepturi ale copilului nu i-a scos in ilegalitate!!! Si stiti ce ma sperie, ca noi romanii, natie de copisti, vom prelua si acest cacat de concurs de la americani, asa cum am preluat "Velantains deiu" si "Helouinu" sau "frumusete pe muchia prostiei", "tradati in dragoste" si inca o duzina de alte ineptii! Stati si vedeti! Pot sa jur ca va fi asa! Mai trist este ca se vor gasi o cohorta de mame imbecile care sa-si bage fetele la inaintare si sa-i zica "lasa fatu' mamii, ca ashe ajungi vedeta si da' de te-a lua si pe tine de nevasta unu mare cu bani!"

10 comentarii:

  1. sper sa nu devenim ,americani in gandire,astia care am mai scapat,si sa incercam sa ne uitam in alte colturi ale lumii, de unde am putea lua multe lucruri bune,cred ca pofta de munca si onoarea,e cam greu sau pe alocuri imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. iai, i-as impusca pe toti cretinii astia! ;) na, da' felicitari ptr blogusoarele dumitale, am avut ce citi! :))) admir libera exprimare! :D ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. dragă praf, servești o caluță? ;) mai scrie, mai scrie, nu cred că duci lipsă de subiecte:prostia e o resursă nelimitată și regenerabilă.

    RăspundețiȘtergere
  4. draga vraji, azi m-am delectat cu postarea ta zaharicoasa >:))) chiar ma gandeam la un nume ptr personajul, tau, da' nu-s prea inspirata. Candva am vazut cu ochii mei buletinul unei fatuce amarate de la tara, in care scria negru pe alb Nume: Otrava, Prenume: Bomobonica ( e pe bune!), dar cred ca debitezi tu ceva mult mai tare de-atata! ;) cat despre o noua postare, promit sa bag maine dimineata, acum ma documentez >:))) ;) ca surse, har Domnului' se gasesc cu nemiluita, vorba ta! :))) dar poate gasesti ceva ce sa te unga pe suflet in cea de a doua postare din luna mai (si a doua de cand scriu pe blog), sigur ti-o placea ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii, dp meu de vedere, sunt specie aparte. Cred ca s-au modificat genetic. Par artificiali, ca fizionomie si anatomie. Sunt rezultatul experimentelor genetice din ultimii 80 de ani, de la alimente, la tratamente.
    Femeile isi baga silicoane si botox peste tot. Eah, cauciuc !

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) defapt nu e de ras, e de plans. Ai mare dreptate! Daca e sa vezi unde se nasc toate ciudateniile lumii, America e campioana!

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanii, spre deosebire de americani, isi vand proprii copii, isi abandoneaza nou-nascutii in pungi de plastic prin tomberoane sau, cum am vazut pe la stiri, isi violeaza sau isi ucid copiii cu sange rece. Americanii sunt tampiti, dar romanii cum ar putea fi numiti?!

    RăspundețiȘtergere
  8. romanii ar putea fi numiti simplu: retardati :)) dar hai sa nu generalizam, nici chestiunea cu americanii si nici cea cu romanii. Copii abandonati, violati, vanduti, etc. exista atat in SUA, cat si in Romania si in toata lumea asta din nefericire! nu face nicio tara exceptie. Dezaxatii sunt raspanditi pe tot mapamondul, densitatea lor pe metru patrat este singura care variaza de la o natie la alta. Atat.

    RăspundețiȘtergere