miercuri, 19 mai 2010


Frumos specimen, nu? Eh, n-am sa va vorbesc despre galinacee, prefer sa le mananc, nu sa dezbat problema existentialistica a acestor zburatoare. In schimb as vrea sa vorbesc despre alte inaripate: cele din specia umana. Aceste inaripate sunt organizate in mici ginti, fiecare ginta avand in componenta una bucata Cocos si o duzina (minim!) de gainuse. Incercarea de a te apropia de Cocos, idolul si veneratul micilor ouatoare, poate deveni o experienta extrema. Am incercat-o pe pielea mea! Reactia a fost una virulenta si plina de cotcodaceli, ceea ce mi-a reamintit ca totusi, gainusele au creierul cat gamalia acului. Din pacate dialogarea cu ele este o absurditate. Isi apara cu inversunare Cocosul, gata sa se sacrifice pe masa de bucatarie, doar, doar, Idolul lor le va remarca devotiunea lor absoluta. Drept rasplata pentru cotcodaceala depusa, Cocosul le va rasplati cu o privire a la Billy Idol, cand toate vor lesina extaziate si vor oua de emotie. Am o singura intrebare (retorica), de ce Cocosul se-nconjoara de gainuse tampe, cand el stie bine ca tot la strut viseaza? Ah, da, stiu de ce! Pentru ca e mai usor sa te apleci decat sa sari! ;)

12 comentarii:

  1. hahhaaha!well said !si am si eu o opinie vis-a-vis de intrebarea retorica:pt k IQ-ul gainuselor,insumat,nu-l depaseste cu mult pe cel al cocosului,cred ca da cu virgula :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca-l depaseste sau nu, cu mult sau cu mai putin, nu are nicio relevanta. Mai trist este faptul ca le permite sa cotcodaceasca si mai rau e ca-i place al naibii de mult! Eh, in fond si la urma urmei, asa-s cocosii ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai m-ai ajutat la a explica mai clar ce-am vrut sa spun mai sus,lui ii place al naibii de mult pt ca asta e limita lui!si lui becali ii plac retardatii ce-l aplauda,nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. oooo, da! osanalele sunt in meniul sau zilnic ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Cocosul de inconjoara de gainuse tampe" de plictiseala / ca sa se distreze cu ele ca sunt tampe / ca sa capete experienta de la tampe / ca sa nu moara de inanitie / pentru ca poate / pentru ca asa doreste / pentru ca poate strutul e prea sus si a obosit sa sara / pentru ca s-a saturat sa auda doar o cotcodaceala si simte nevoia de un cor /

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))) wellcome back! now let choir sing! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. let the choir sing... ma rog, mi-e foame ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca am gresit...cotetul...sorry!

    RăspundețiȘtergere
  9. stimabile, aici n-avem gaini :P La noi planeaza vulturii ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru mine...si vulturii sunt gaini...pasarici mai mari...sorry.

    RăspundețiȘtergere
  11. da, da, pentru tine si bizonu-i gasca!

    RăspundețiȘtergere
  12. msi dora....asa este ...sunt un centaur....bizonul este bou....nu gasca...

    RăspundețiȘtergere