luni, 17 mai 2010

Eterna si fascinanta prostie romaneasca


Nu cred ca este o noutate faptul ca peste tot in lumea asta si cu precadere la noi, IQ-ul telespectatorilor este invers proportional cu ratingul multor emisiuni televizate, ceea ce este de-a dreptul dezarmant.Concluzia: rating mare= excedent de prostie. De ce? pentru ca nimic nu este mai fascinant decat prostia. Pentru ca prostia atrage prostia, pentru ca prostia iubeste prostii, iar cei ce se aseamana se aduna.Mai trist este atunci cand descoperi ca emisiunile pe care le-ai considerat a fi cat de cat de bun simt se transforma, gratie invitatilor, in stupizenii. Un exemplu concret a fost o emisiune a carei tema este in genere esoterismul si alte subiecte tangentiale domeniului. Invitati, doi bioenergoterapeuti, subiectul :boala, cauzalitate, prevenire, manifestare, acceptarea si (eventual) tratare ei. Suna interesant. Incep sa urmaresc. Primele 5 minute se deruleaza ok, chiar pare captivant, pana isi deschide gura Anatol! Marele si ilustrul anonim Anatol basarabeanul, care intr-o romana cocosata de un accent rusesc sadea si cu o minte imbibata in misoginism, isi gaseste momentul prielnic de-a ne convinge pe noi femeile, sursa maleficului in tot ce misca-n Univers, ca trebuie sa ne iubim sotii si sa facem dragoste cu ei foarte des, altfel (atentie doamnelor!) vom muri naibii de cancer uterin sau unul mamar!!! Retineti: resentimentele pe care le avem fata de consortii nostri ne pot provoca maladii incurabile! Asa ca, va rog doamnelor sa preveniti un destin dramatic si dupa ce veniti de la serviciu, spalati/calcati rufele, hraniti toata familia, cu catel si purcel cu tot, culcati copilul, frecati toaleta si cada soioasa, strangeti mizeria din casa,(poate va ramane timp sa infulecati o chiftea, nu de alta dar sa va energizati nitel)sa dati fuga fuguta-n dormitor sa va satisfaceti partenerii obositi de la atata stat in fata televizorului! sa-i coplesiti cu multa dragoste izvorata, nu-i asa?, din strafundul oalei cu sarmale pe care tocmai ati luat-o de pe aragaz! Nu mai avem nevoie de savanti care sa descopere leacul cancerului, tot ce ne trebuie este Anatol! Bravo Anatol, chiar si ei te cred un idiot!
Schimband canalul, dar ramanand in acelasi registru al prostiei, aterizez pe un alt post de televiziune. De data asta ceva mai amuzant. O (re)descopar pe ea, pe Sanziana. Cum? Nu stiti cine-i Sanziana? Nici eu n-as fi stiut daca nu si-ar fi facut un partid al manechinuitelor si nu si-ar fi lipit cu inversunare ugerele de toate camerele de luat vederi pe la toate emisiunile lu' peste. Pe tipa asta prostia o iubeste! E brilianta! In jurul ei o cohorta de sorboniste care se agita mai abitir decat spray-ul. Atmosfera devine halucinanta, o tipa despuiata danseaza infocata la o balustrada si pare a avea o criza de epilepsie dupa felul in care se misca. Alte doua "balerine" asuda si gafaie pe langa unul dintre cantaretii din studio. Brusc Sanziana isi deschide gura (sau sa-i spun canalul colector?), initial am crezut ca o face doar ca sa ia o gura de aer, dar nu! ea vorbeste! Il intreaba pe unul daca-i plac bananele. E geniala! Evident ca ei ii plac. Gazda emisiunii intra-n joc si o intreaba ce face ea mititica cu o banana, la care Miss Sanzy incheie apoteotic : "multe, important este sa ai imaginatie!!!" si ranjeste tamp in camera, gandidu-se ca la raspunsul ei toata suflarea masculina a planetei a si dat deja fuga la baie!
Am schimbat rapid pe alt canal, gandidnu-ma la ce as putea face eu cu o banana: un piure pentru copil ;)

11 comentarii:

  1. pentru un festin de prostie tipica iti recomand reality-show-rile de la KD .... asta daca rezisti mai mult de 5 minute!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) pai tu unde credeai ca mi-am delectat neuronii?? evident ca pe acest post idiot cu iz de shaorma! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. bestiala ai fost !m-am prapadit de ras!!si,iti multumesc pt confirmarea faptului ca si in continuare avem asemenea "emisiuni" la tv,ajunsesem sa-mi fie frica sa-l deschid !

    RăspundețiȘtergere
  4. cu placere @dada ;) si sa ne "hie di ghini". >:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu credeam ca "iemisiunili" astea le-ai gasit pe 0(zero)tv

    RăspundețiȘtergere
  6. vaaai, pai OTV-ul tinde sa fie eclipsat de concurenta! ;) trebuie oricum sa ii fim recunoscatori lui Dan Diaconescu Direct pentru ca a dat startul unei noi generatii de emisiuni pentru retardati, cu o vasta raspandire pe tot cuprinsul mioritico-stupido-danubiano-pontic. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. vinde cineva un televizor?...eu vreau sa ma uit si nu am la ce...msi.

    RăspundețiȘtergere
  8. las' ca nu pierzi nimic daca nu te uiti la tembelizor

    RăspundețiȘtergere
  9. am glumit....ma uit pe geam...daca vreau telenuvele...stau in titan...salajan

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca sunt locuri mult mai "bune" de vizionat decat titan/salajan....

    RăspundețiȘtergere