vineri, 14 mai 2010

Aparentele inseala


Pot sa jur ca ati incercat cu totii macar o data in viata sa "socializati" pe diferite situri, fie ele romanesti, portoricane, nemtesti sau mozambicane, nu conteaza, is the same shit ;)
Nu inteleg de ce se numesc situri de socializare. Socializare my ass! Sunt doar un paravan sau hai sa-i spunem o formula mai voalata de a te cupla cu cineva. N-ar fi nimic rau nici in asta, dar este pur si simplu coplesitor volumul de neghiobie impanata la refuz cu pornografie ieftina. Pana la un punct poate fi chiar amuzant. Te delectezi vizionand o pleiada de imbecili, uneori ramai socat de franchetea cu care esti abordat, alteori doar ingretosat de disperarea unora de a se imperechea cu cineva, nu conteaza cu cine, sa fie biped si e suficient. Daca esti norocos, poti intalni chiar si cateva eminente cenusii cu care poti purta discutii inteligente. Pacat ca sunt rarisime. In scurt timp ajungi la concluzia ca iti pierzi vremea, ba chiar esti agasat de virulenta cu care te abordeaza unii si daca stai si privesti detasat toate mizeriile ce-ti defileaza prin fata ochilor, ajungi inexorabil la concluzia ca nu vei socializa decat cu palma ta, singurul element de incredere. A le defini ca situri de socializare mi se pare o jignire la adresa acelora care chiar isi doresc acest lucru. Ar trebui sa se intituleze simplu: situri de acuplare, sau de inciotricare. Scurt si la obiect. Ce atata fanfaronada pentru o chestie cu iz onanistic?

11 comentarii:

  1. zau ca esti acida!
    dar hai sa zic ceva: iti pui o fusta scurta, scurta asezonata cu un maieu cu 200 grame de material (sau cu o rochie in acelasi gramaj)ceva tone de machiaj si margele si te duci la club...si e cel mai tare site de cuplare ca vezi live produsul dorit! nu se compara cu nici un alt site de socializare.
    ps: si eu mi-s pe facebock da nu pt cuplare!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) pai asa da! evident ca live e ideal! Asa te convingi rapid. ;) Nu pot decat sa iti urez bonne chance!
    p.s. si eu am un cont pe facebook, dar nu l-am accesat de secole, mi se pare oricum mult mai decent decat restul, practic vizibilitatea te forteaza sa fii mai decent, stii tu, chestia aia cu prietenii tai ii vad pe ai mei...bla, bla ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. bonne chance la ce? ca n-ai sa ma vezi in veci la asa tol!is mult prea batrana :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bonne chance atunci la tot ce iti doresti ;) oricum e o loterie! Auzi, batrana! Pfff, mda, adevarul e ca tot ma abtin de-o vreme incoa' sa-ti spun: da femeie, esti batrana, matusalemica! la cratita cu tine! Baga o ciorba! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu,nu...cratita nu, ca nu-mi place sa gatesc si nu o fac!sic!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. atunci vezi ca sunt niste mega reduceri la excursiile pentru grupurile organizate de pensionari :P, poate-ti gasesti unul viril si tanar la 80 de ani, nebunatico! Veti face bai de namol la Techirghiol tu fataaa! ce cool! >:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. pensionarelor.....bucurati-va de ce aveti...nu cautati marea cu sarea....nu exista perfectiune...so

    RăspundețiȘtergere
  8. noi ne bucuram pana la paroxism de ceea ce avem: perfectiunea! >:))

    RăspundețiȘtergere
  9. nu-i asa? modestia este cea mai mare calitate pe care o posed >:)))

    RăspundețiȘtergere