luni, 4 octombrie 2010

Razboiul Pitzipongesc



Anuntara americanii sa ne pazim de eventuale atacuri teroriste in Europa. Pfoai ce usurare! Subiectul nu ne vizeaza. Noi nu suntem in Europa si nici Europa nu e in noi :P Odata scapati de un asemenea pericol, putem sa ne canalizam atentia si toata energia redusa cu 25% spre un alt razboi ce pare sa ia proportii apocaliptice: Razboiul Pitzipongesc. Arhi-mega si ultra extra cunoscuta Ilinca Vandici (vai, cum? n-o stiti? prezentatoarea TV de la Antena? Domnisoara aceea titrata, culta si sofisticata? Bun. Deci (thanx Marean!) sa reiau: Augusta si erudita prezentatoare tv, savant doctor docent Ilinca Vandici, un om de-o inalta moralitate, plin de virtuozitati inegalabile, o adevarata maica Tereza, candidata la Nobel ptr pace, s-a razvratit impotriva tuturor parasutelor din Romanica si le-a declarat razboi fatis! Sunt deosebit de incantata sa vad cum cineva de talia ei s-a ridicat sa apere valorile morale ale tarii, blamand toate curvele propasite pe malurile Dambovitei! Bravo! Sincera mea admiratie si tot sprijinul meu! Asa da! Domnisoara Vandici s-a aratat vadit deranjata de faptul ca noua generatie le are drept model in viata pe nevertebrate indecente si parvenite precum Adelina Pestriţu şi Monica Columbeanu. Da Ilinca Vandici, ai dreptate! este de-a dreptul scandalos ca am ajuns in asemenea hal incat toate fomistele ce se vand pe bani mai multi sau mai putini, dupa cum le e norocul, devin icon-uri ale noii generatii! Sunt in asentiment cu ea si daca imi permite, am sa ma alatur acestei miscari de rezistenta impotriva prostiei, prostitutiei si parvenirii si am sa declar si eu: Jos cu toate parasutele, jos cu toate proastele, jos cu parvenitele, jos cu falsele valori!

P.S. Si daca stimatii cititori tot nu isi aduc aminte cine este Ilinca Vandici va mai dau un indiciu: sigur vi-o amintiti din pictorialul cu tzatze si buci din Playboy in care-si etala cu generozitate nurii! Sau poate v-a mai cazut cate un tabloid in mana in care o puteati admira alaturi de Alin Cocos...
P.P.S. As mai avea o intrebare, retorica ce-i drept: eu stiu ca-i romanesc si neaos ca hotul sa strige "hotii!" da' nu-nteleg de ce o face? Hmm... concurenta, bat-o vina!
P.P.S. Ilinco, sterge-te la coltu' gurii inainte sa-i zambesti pozarului, asta asaaaa... ptr o imagine imaculata. Ca da bine ;)


sursa foto: www.jurnalul.ro