miercuri, 18 august 2010

Capusa blonda



Trebuie sa recunoasteti ca Bianca este o tipa futabila. Chiar si eu recunosc, chit ca ma roade invidia nastrusnic. Tocmai de aceea Bia face subiectul acestei postari :P ! Deci (thanx Marean!) sa reiau: Bianca Dragusan este extra-mega-regulabila. Ar regula-o si mortii de-ar putea, chiar si poponarii, de exemplu Bote care se spune ca ar fi fost cu ea. Bine, acuma nu stiu daca a fost si-n dormitor cu ea ori s-au rezumat doar la limbi in gura in fata camerelor de pozat/filmat asa ca da bine la imagine si mai spala reputatia curista a prea fericitului si inegalabilului creator/copiator de moda... asta doar fundul ei o stie, ca de veveritza pot sa-mi bag mana-n foc ca nu s-a atins distinsul domn! adica "Duru-Duru, cea mai buna p@*da-i curu'"... e motto-ul lui Bote si il respecta cu sfintenie.



Bia e o mica insecta si singura comparabila ar fi capusa. Mica, mica, da' se umfla cand o suge ca ia uite la ea cata buboiu' se facu! Capusa noastra a ajuns un fenomen, are chiar si fan club infiintat nu de un barbat ci de o femeie si nu, femeia aia nu e pe invers ci e cat se poate de hetero! Asta-i buba! Aia i-a facut Biencutei fan club din admiratie! a declarat ca e modelul ei in viata! OMG!!!! Deci ca sa te afirmi trebuie mai intai sa iti stergi mucii la "din dragoste" pishand ochii dupa nu stiu ce taran ce ti-a frant inimioara si sa-l trimiti pe Mircea sa se ploconeasca la el sa te ierte, apoi sa mai dai din dos si coate prin niscai cluburi obscure vreo 9-10 ani gandindu-te ca "las' ca vine ea consacrarea si la usa mea! o mai sug un an doi si reusesc!", sa te lasi sponsorizata de cativa pinguini libidinosi-burtosi-cu p@la mica dupa ce in prealabil si-au lasat balele imputite pe carnea-ti tanara, apoi din sponsorizari sa te tunezi high class si pe urma sa sapi pana ajungi in high society-ul dah dorobanti si bamboo, unde odata aterizata, sa te agati de-o prada mai babana, cineva monden cu deschidere catre mass media si vesnic in lumina reflectoarelor (de preferinta unul la fel de ahtiat ca si tine de celebritate ieftina si scandal de mahala) si iata-te o insecta fericita, adulata si cu fan-club. Simplu! nu? Daca asta e modelul in viata al imbecilelor din zilele noastre am ajuns de tot cacatul! ne ducem pe p@la cu siguranta! Da' ce mai conteaza? nu?! Acuma fatuca noastra nu mai miroase a transpiratie acra de miner, nu mai poarta sutien caci silicoanele nu atarna, nu mai da cu sapun Cheia la pasarica ci cu Chanel 5, nici chiloti supraelastici nu mai poarta si nici la "din dragoste" nu mai trebuie sa mearga mocca, acum o platesc toti prostii de o promoveaza si vor sa-si umfle audienta cu retardati pe la kakatos show-uri, abcese-n direct... urmeaza s-o cheme si aia de la TVR cultural ca si-au dat seama ca nu mai tine cu concerte simfonice, doar daca-s cu tzatze mari. Si cum orice capusa care se respecta cauta sa-si diversifice sursa de supt, evident ca si-a gasit micul nostru parazit o gazda noua... marele fotbalist Cristea. parca asa-l cheama... irelevant! Eu sper sa se casatoreasca rapid cu el si sa se apuce sa-i toarne plozi pe banda rulanta, ca Adelina lui Chivu, ca sa aiba si ea un scop in viata asta de cacat si cu ocazia asta isi asigura si ea traiul dintr-o eventuala pensie alimentara in caz ca futbolistul nostru ii da cu sutul si centreaza in ograda uneia mai proaspete ca ea.
acum ca mi-am golit desaga cu oftica, eu va salut, Mitica!

P.S. tot nu-mi dau seama, a cui kilu' meu e limba aia mare cat o zi de post? a ei sau a lui? sa stiu pe cine sa sun, mi-e buda infundata.