marți, 27 iulie 2010

Concediu-impresii


blonda 1 - vaaaai tu fataaaa, da ce mistoaca ejti (cacat, esti la fel de sluta cum erai si pana acum! sa te futa cainii de nashpeta!) ! vaaaaiiii, da' ce bine arati tuuu nebunoo! (mortii ma-tii ca te-ai bronzat pe celulita si nici vergeturile nu ti se mai vad, hmmm, bag si io vreo 10 ture la solar!) hai pove repede cum a fost! (fir-ai sa fii de imbecila, ma grabesc si scurteaza-n pana mea ca oricum nu-s curioasa, da' na, te-ascult ca tot ai facut tu cinste la Nova Brasilia dorobanti, by the way, oare mi-ai adus si mie ceva suvenir calico?)

blonda 2 -Vaaai tu fataaaa, am fost la Monte Carloooo tuuuu (asa, mori de ciuda zdreanta, c-ai stat ca vaca-n Bucuresti si-ai babardit-o pe un cico!)! Si a fost atat de mistooo! Uite tuuu ce poseta trendy mi-am tras (piticul ala libidinos, mama lui de jeg avarist, i-am stat capra 5 zile ca sa-mi dea un D&G original made in China? asta-i ultima data, jur!) da' ce zici de bronz? nu-i asa ca-s bengoasa, o sa moara toate proastele din bambuuuu da oftica-n pana mea (inclusiv tu, ca vad deja un rictus de invidie pe mecla ta, vaca proasta si ofticoasa, ieftino!)!

...asa ar trebui sa sune un dialog despre concediul oricarei distinse dudui ce se respecta, ca doar n-o sa stea s-o suga tantarii in Delta, (are ea ceva mai bun de supt by the way), sa o bata soarele-n cap (ca oricum e batuta din nastere), sa asude prin trafic (asuda destul cu pinguinul al batran si impotent pentru o cola in Onyx) sau sa se plictiseasca infiorator pe meleagurile natale (o face la fel de bine in strainataturi unde fute buha cu talent, e no name mai ceva ca taxatoarea de la WC-ul public, da' macar se trage-n poze bengoase cu palmieri in decor si poate reuseste sa se intinda pe un Jaguar ultimul racnet parcat alaturi de terasa in care isi bea ea 5 ore apa plata cu lamaie).
Mda, n-am sa va plictisesc vorbindu-va despre concediul meu in Bahamas si nici cum am facut eu scufundari in Maldive, asta asa ca sa nu va oftic, din respectul profund pe care vi-l port, evident.oricum, sa stiti c-a fost misto, m-am cazat la 25 de stele si 5 sori, ultra-extra-mega all inclusive, m-am scaladat in ape virgine, am facut impachetari cu praline 150 euroi kilu, masaj la scoarta cerebrala, injectii cu botox sa-mi scot naibii circumvolutiunea unica de pe creier (c-am auzit ca e la moda creierul neted ca-n palma), am inotat intr-un acvariu plin de piranha la cerererea fanilor (cred ca ma iubeau toti foarte mult, ma indemnau si incurajau sa ma joc cu pestii astia ca cica-s tare dragalasi, da' mie nu mi s-au parut, am vazut ca se uita in lehamite la mine si-au fugit speriati, na, da-i dracului, oricum mie-mi plac doar icrele alea negre de guvizi sau cum li se spune!) apoi am fost la gradina zoologica si cred ca paznicii de-acolo erau nebuni, i-am vazut alergand dupa mine cu tranchilizante, mai mult ca sigur au auzit ca-s celebra si ma fugareau sa le dau autografe. tot atunci am auzit un anunt prin statie ca a evadat o maimuta mandril din cusca, vai ce m-am panicat! iar imbecilii aia in loc sa prinda mandrilul, ma fugareau pe mine, off, e grea celebritatea! Am fost la shopping, mi-a luat motanelul meu (asa-mi place sa-l alint pe iubi al meu cand grohaie de placere si-i managai parul de pe omoplati) tot ce mi-a dorit inimioara: slapi de plaja, 3 sugiucuri (cica sa nu-mi pierd indemanarea), m-a dus chiar si la o terasa de lux, noroc cu arteziana aia ca mi-am reumplut de vreo 10 ori paharul cu apa ca sa mai pot sta sa belesc ochii-n farfuria alora cu bani, mi-a luat si o geanta fake D&G foarte reusita, nu stie nimeni ca-i din piele de caine, important e ca e branduita, ba mi-a luat chiar si o shaorma iubi asta generos al meu! Il iubesc pentru asta! a fost totul superb! acuma am ce sa-i arat si lu' tzatza Anjelica si lu' mamaica poze cu concediu' meu unicizant si inaltator! Concluzie: Is o fata unikat si-mi dau dujmanii in rahat!
vai, scuze, am promis ca n-o sa va povestesc si mi-a scapat! tot am facut-o! o, da, stiu ca sunteti very ofuscati, i'm so sorry! stiu ca voi ati zacut in fata blocului perpelind mititei, jucand un barbut sau incingand o miuta. stiu si sincer imi pare rau pentru voi, dar las' c-or veni ele vremurile bune si imi veti calca pe urme (apropo's am scrijelit peste tot pe unde am umblat Sanzi+Vasi= love muci forever, deci puteti reface traseul, hi, hi, nu-i asa ca-s tare?)
Noa, acuma ca v-am ofticat destul si is sigura ca deja va ganditi cum sa va sinucideti mai eficient, ma duc acasa, ma retrag si eu in plina glorie si drept suvenir va las o poza cu mine, vesela, tonica, radianta, plina de vitalitate, dovada a modului in care mi-am facut concediul si cat de aclamata si adulata am fost peste tot pe unde am pasit! si va dedic si urmatoarele versuri, scrise de talentata si genitala Ralukka, o speranta vie a poeziei romanesti, un talent inegalabil, o emineasca a Melteniei care compune versuri de duh si suflet, permiteti-mi sa-i fac reclama:

Versuri "Xelandra feat Raluca - Sunt o fata rasfatata"

"Strofa |

Sunt o fata rasfatata, de dusmani invidiata
Si cand dintr`o tzatza dau mor dusmanii ca nu au
Sunt prea sexy si prea cool , ia uitatziva ce cur
Si daca ma slobosesc , toti dusmanii ma iubesc
Sunt cea mai prietenoasa , si draguta si fitoasa
Si daca ma duc la paine , ma mai linge cate un caine
Am curu mare si bombat si de toti e`nvidiat
Si daca ti-e ciuda du-te la mata sa te mulga

Refren:
Sunt romantica si buna , cu mine ai vrea sa mergi pe luna
Dac`o palma iti trantesc , pe loc sa te`nnebunesc.
Si oglinda cand ma vede
Se tot mira sin u crede
Ca sunt o imparateasa
Prea ravnita si sexoasa.



Strofa ||

Daca cupidon s`ar indragosti,eu aleasa lui as fi.
Si cand ies cu bicicleta,toti baietii fug dupa mine cu trotineta.
Sunt o faata rasfatata si de toti invidiata
Toata lumea zic ca's cul pentru ca am tzatze ,cur
Iar cand fac optIspe ani
Ma duc la playboy ca sa fac bani.
Toti baietii canta cu mine
Ca e cul si ca da bine.


Refren:
Sunt romantica si buna , cu mine ai vrea sa mergi pe luna
Dac`o palma iti trantesc , pe loc sa te`nnebunesc.
Si oglinda cand ma vede
Se tot mira sin u crede
Ca sunt o imparateasa
Prea ravnita si sexoasa.


Nu este despre noi , doar am compus-o noi pentru cïneva ;))"

(tara noastra care este geme de talente unicat, sau sa le zic unicacat?)

RESPECTUL MEU PRO-FUND TUTUROR RETARZILOR! SUNTETI FASCINANTI! DUDUILOR POETE LE MULTUMESC PTR CA-MI INCANTA SUFLETUL, PTR CA, NU-I ASA, EXISTA SI ASTA IMI OCUPA SI MIE TOT TIMPUL!
;)