vineri, 28 mai 2010

Pupincuristii


Pupincuristul este un mic primat inferior si din nefericire nu este o specie pe cale de disparitie, ci una cu o larga raspandire, pe intreg mapamondul. Acest mic animal este inzestrat cu o pereche de buze groase, o limba lata si plina de par scurt, care ii servesc la "periajul" pe care il aplica zelos Masculului (sau Femelei) Alfa, dupa caz. Inzestrat cu o inteligenta ce se rezuma la nivelul opincii, pupincuristul se orienteaza in genere dupa cum ii dicteaza liderul. Este un animal de companie indispensabil grandomanilor, contribuind cu succes la propasirea si edificarea ego-ului nesatios al acestora. Este oricand gata sa isi apere stapanul, mergand pana la sacrificiul superm. Nu este pretentios, se hraneste cu gogosi ieftini si cateva ciozvarte de lauda ramase de la ospatul masculului Alfa. Nu necesita o ingrijire deosebita, este suficient sa fie plimbat o singura data pe zi, sa-si faca nevoile, de regula in curtea altora, ca la ei pute deja. Este prietenos cu toti cei pe care stapanul sau ii pupa-n dos la randul lui, iar la comanda ii periaza si pe acestia. Daca v-ati gandit sa va achizitionati si dumneavoastra astfel de animalute de companie si nu stiti unde sa le gasiti, va vand un pont: ciuliti bine urechile si acolo unde se va auzi un plescait continuu si vartos, acolo ii gasiti! Probabil sunt conectati cu limba la inteligenta stapanului! ii puteti captura mai greu, dar cu putina dibacie veti reusi. Trebuie sa va dati fundul cu miere si sa-i convingeti ca al vostru e mai dulce! Daca nu reusiti, exista varianta adoptiilor, din pacate pentru amatorii de pupincuristi, acestia sunt sterilizati si nu-i mai puteti inmulti, asa cum va doriti cu siguranta. Dar dati-le si lor o sansa la viata, merita!

joi, 27 mai 2010

Are You talkin' to me?!?


Credeati ca doar prostii Nu au nimic de spus pe net? Neeeh. Recent am descoperit ca si inteligentii reusesc cu brio sa Nu spuna nimic. Chiar daca o fac intr-un limbaj extrem de elevat, cu fraze simandicoase si intortocheate, pe care oricat le intorci pe-o parte si pe alta, ca pe-un mititel, ajungi uluit la concluzia ca totul este gol de continut, mesaj, forma si fond. E ca o frectie la piciorul de lemn executata de un maseur profesionist. Te incanta ideea ca este un profesionist si nu o maseuza "thailandeza", iti spui ca e meserias si sigur te va vindeca, dar din pacate realizezi ca a frecat masa si nicidecum neuronii tai. Ma scot din minti cei ce-si etaleaza cu inversunare (si in ciuda plebei, ca deh, lumea incepe cu ei, nu cu pulimea) Intelligentia intr-un mod ostentativ, dar searbad si plat. Oamenii astia nu se simt bine daca nu povestesc cu lux de amanunte te miri ce banalitati, care oricum nu intereseaza pe nimeni, cum ar fi: m-am plimbat prin negura realitatii imediate si doi stropi calzi, perfect rotunzi, mi-au picurat sublim pe umar... (in traducere libera: ma plimbam ca fraierul de unul singur in parc si fir-ar ea a dracului de cioara, si-a imprastiat norocul pe umarul meu!), sau: Praga ma astepta cu bratele deschise, muzeele ei incarcate de istorie, teatrele, piatetele, toate ma imbiau sa le trec pragul ca sa imi desfat fiinta plapanda si insetata de cultura... ( adica, you mother fuckin' loser ce n-ai fost in viata ta nici macar pana-n Vascauti pentru ca esti un imbecil, ia aminte la valoarea mea, inchina-te si pupa-mi inelul! Eu sunt marele Ayatolah al tuturor circumvolutiunilor din Univers, sunt so fuckin' smart incat ma uimesc singur si ma felicit in oglinda, dar era naspa ca in teatrele si muzeele alea eram un neica nimeni ca toti ceilalti muritori de rand); sau: ma gandeam la o umbrela, un cocor dansand in neantul cerului, o petala sangerie si la nemurirea sufletului. Ploua, dar eu foram adanc in launtrul eterului, cand brusc m-am trezit...( adica: ma plictisesc atat de tare, nu am nimic de spus, dar las' ca fraierii nu-si dau seama, ca de aia-s fraieri, cu siguranta se vor gasi cativa care sa-mi aprecieze ineptiile, Doamne cat ma plictisesc, ia sa vedem, au tras mustele la miere?, ia mai bag o vrajeala, doua si i-am spart!) si uite asa exemplele ar putea continua. Bine, ideea e ca genul asta de oameni nu au nicio vina in fond si la urma urmei. Sunt liberi sa-si exprime si sa-si etaleze fiinta lor atat de emancipata, sa improaste tot netul cu sangele albastru ce le curge-n vene... de vina sunt cei ce ii incurajeaza si elogiaza si credeti-ma se gasesc destui, dar stiti care-i problema? ca pe toti inteligentii astia, tot prostii ii admira! Iar cand se mai rataceste cate unul mai rasarit prin ograda lor tac ca porcu-n cucuruz, nu suporta nici critica si nici concurenta (nu stiu cine naiba ar vrea sa-i concureze!)

miercuri, 26 mai 2010

Si prostii iubeste!



"AT E N T I E !!!!
Esti acuzata de depasire limitei de frumusete admisa daca nu te prezinti cu un nr. de telefon sau cu nu id in 2 zile shi un comm in 15 voi fii nevoit sa iau masuri,sper sa nu se ajunga la asa ceva.
Agent de politie sentimentala de pe langa parchetul din sufragerie."...

...Cred ca cel ce a debitat stupizenia asta, a zacut 2 zile pe vasul de toaleta si s-a scremut din rasputeri pana sa-i c**e mintea un text atat de tare!
Asa se agata mai nou pe site-urile de socializare! Acesta este un comentariu postat de un nefericit pe profilul unei tute dornice sa "socializeze" cu toti imbecilii de pe net! Am sa ignor mutilarea limbii romane savarsite de idiotul cu pricina si am sa ma axez pe ceea ce ma seaca pe mine mai mult: prostia dezlantuita. Da, din pacate internetul este un mediu propice pentru dezvoltarea si propagarea tuturor culturilor de prostie patogena, grav este ca aceasta sufera mutatii de la un neghiob la altul, rezultatul fiind o pandemie infioratoare! (si mai cred eu, incurabila)
Prostia pe internet este extrem de virulenta si se manifesta la ambele sexe intr-un echilibru perfect. Sunt atat de multi "tuti" si de multe tute, incat sunt ferm convinsa ca fiecare isi va gasi perechea! (chiar si tipa din poza de mai sus) Dar hai sa privim si partea pozitiva (sau nu exista asa ceva?), sa vedem si sentimentele gingase, precum iubirea, care innobileaza chiar si un cretin, sau doi cretini, ma rog, fara numar. Daca ar putea sa comunice prin limbajul semnelor sau sa se rezume la exprimari monosilabice, ar fi perfect, asa ar evita sa umple net-ul cu rahat. Dar "ei iubeste" si trebuie sa-i iertam. Problema e ca din aceste pasiuni covarsitoare se nasc generatii intregi de mici retardati care duc mai departe traditia. Sunt exasperata sa vad o generatie de agramati, inculti si semi-analfabeti, o pleiada de poze cu prosti sadea, ce dau copy/paste pe te miri ce poezii sau citate apartinand nici ei nu stiu carui poet/prozator/filozof, da' da bine la imagine, asa ca baga tot ce prind la profil. Nu au nimic de spus, sunt ieftini, vulgari si prosti. Nu inteleg de ce naiba scriu despre iubire, bla, bla, cand tot ceea ce vor este un doggy style, dar se multumesc si cu una mica in debara.
Tot prin noianul de inteligenta artificiala de pe net, mai poti gasi un alt gen de prosti care "iubeste". Acestia sunt ceva mai evoluati: sunt prostii care elucubreaza fara sa mai dea copy/paste la nimic. Au prins si ei din zbor o idee si au redactat-o in stil propriu si personal, ca si duduia pe care o voi cita si cu asta inchei postarea:

DRAGOSTEA

Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic, n-ar fi existat nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii.
Sentimentele vin si se duc.
Cum as putea promite statornicie, daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma bizui pe judecata mintii si pe vointa caracterului.
Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie.
Cind iubesti - decoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste.
Dragostea incepe acolo unde manipularea inceteaza; atunci cind te gindesti mai mult la celalalt decat la reactia lui fata de tine. Atunci cind ai curajul sa te descoperi in totalitate,cind esti atit de puternic incit ai curajul de a fi vulnerabil...

Si totusi atatia dintre noi nu avem curajul sa fim ceea ce suntem de fapt,pentru ca nu avem incredere in fortele proprii.
Nefericirea o atribuim oamenilor si lucrurilor din jurul nostru si nu o punem pe seama atitudinii noastre in fata vietii.
Felul nostru de a gandi ne face sa ne simtim singuri sau nesiguri de noi insine. VA PUP CU DRAG SI VA DORESC O SAPTAMINA PLINA DE REALIZARI..... VA PUP CU DRAG... ALINA,,,,DULCIRICA

P.S. Realizarile pe care le ureaza Dulcirica, le puteti viziona in poza de mai sus, in background ;)

marți, 25 mai 2010

Prosti, da' multi!


Din week-end imi apasa intr-un mod obsesivo-compulsiv emisfera cerebrala stanga si jumatate din lobii frontali, un anume personaj: Costin Marculescu, acest guru al tuturor anti-talentelor din Romania. Uitasem de el de ceva vreme, dar am avut nesansa sa-i aud numele vehiculat pe la nu stiu ce emisiune tv si ieri noapte chiar sa il si vad la Kakatos in emisiune, in timp ce vorbea despre teroarea in care a ajuns sa traiasca mititelul, incat doarme cu revolverul sub perna! Motivele nu le-am retinut, m-am intors pe cealalta parte si mi-am reluat somnul, era trecut de 1 noaptea.
Costin Marculescu, un nume mic pentru un om si mai mic. (probabil ca toate trogloditele si pitzipoancele din Romania vor sari la gatul meu sa ma sugrume daca ar sti ca le-am ponegrit idolul, noroc ca ele nu-mi citesc blogul si si daca ar face-o, le urez de pe acuma un sincer va fan culo tuturor!) Problema e ca se pretinde a fi mare, ca deh, stim vorba aia cu prostu' care de nu-i fudul nu e prost destul. Ma rog. Individul asta debordeaza de diletantism in tot ceea ce face. Unu: agentia lui de foto-video-chat-o modele, care geme de magraoance una mai hada ca alta (le puteti vedea in toata splendoarea pe site-ul agentiei, n-am sa dau link-ul, ca nu fac reclama moca), o adunatura de taranci, lipsite de orice urma de rafinament, pozate in niste zdrente de prost gust, majoritatea cu niste fete tampe ce cer palme. Imi aduc aminte ca in urma cu 8 ani se tot perinda pe la trustul de presa la care lucram, sa ne ofere pentru editorialele de moda "trufele" din ograda-i minunata. Am rasfoit cu groaza book-urile fetelor si am ramas oripilata. Acuma, dupa 8 ani, am tot sperat ca omul se va mai perfectiona putin, ca isi va selecta fetele, dar am redescoperit aceeasi cohorta de tute cu veleitati de femme fatale, dar mai rau de atat este ca am vazut niste cocalari fara pereche, multi cam tuciurii si al naibii de stilati, cu iz manelistico-depresiv, la categoria manechini masculini (va rog nu ratati site-ul!!! ;) ). Cum Doamne i-o fi gasind, nu stiu! Sunt constienta ca nu urla frumusetea din noi romanii, dar nici in halul asta!
Un alt capitol la care domnul Marculescu este de-un diletantism cras este actoria. In biografia lui se lauda cu peste 2000 de spectacole alaturi de nume sonore ale teatrului si cinematografiei romanesti. Cred totusi ca zero-urile le-a bagat din burta! Ah, a mai jucat in Liceeni, a fost magistral! desi oricat incerc sa-mi storc creierii, nu-mi aduc aminte sa-l fi remarcat in film, ma rog, daca el spune, asa o fi.
In urma cu cativa ani si-a lansat si un videoclip. Jesus, da' nashpa mai era! Voce nada, canci! miscare scenica ioc! videoclipul... trebuia impuscat cel ce l-a conceput, nu de alta, dar il intrec chiar si cei ce fac videoclipurile de pe Taraf TV. Oricum, avea un maieu misto pe el, unde toate masturbicele ii puteau admira pectoralii, bicepsii si tricepsii.
Sunt doar 3 mici exemple (dar grave) in care putem identifica diletantismul stimatului si veneratului Guru Marculescu. Exemplele ar putea continua, dar prefer sa ma opresc aici. Grav este ca tipul asta chiar are fane, lumea il iubeste, il apreciaza, de unde nu pot decat sa concluzionez ca traim inconjurati de idioti si asta ma sufoca!